Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy csak a 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak a 2 pontos srácok akarnak komoly kapcs-t, a 10 pontosak meg nem? A kor közben ugyanannyi.

Figyelt kérdés

a pontok "kb" állapotot tükröznének. nem volt kedvem saccolni, de valahogy úgy nézhet ki, a 6-7 pont alattiak akarnak csak komoly kapcsolatot.

ja és nem akarok általánosítani, de ez általános.

2012. aug. 27. 20:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"minek akarjon komoly kapcsolatot ha végigkefélheti a várost?"

miért ne?

amúgy, hogy én hány pontos vagyok nagyban függ attól mi kell egy férfinek. mert ha csak szex, akkor én nulla pontos vagyok.

2012. aug. 27. 20:19
 12/20 A kérdező kommentje:
a pontozás meg csak azért kellett a kérdésbe, hogy röviden tömören ki tudjam fejezni magam, mert ezt mindenki érti.
2012. aug. 27. 20:22
 13/20 anonim ***** válasza:
33%
És attól is nagyban függ, hogy hány pontos vagy, hogy ki "pontoz". Lehet valakinek 10 pontos vagy, míg másoknak te vagy 2 pontos.
2012. aug. 27. 20:22
 14/20 A kérdező kommentje:
amiért a 10 pontosoknak csak szex kell, az ő szemükben én soha nem leszek 10 pontos, max egy olyan nő, akinek szintén csak a szex kell.
2012. aug. 27. 20:25
 15/20 A kérdező kommentje:

jav.:

nem, még egy olyan nő sem 10 pontos a szemükben.

2012. aug. 27. 20:26
 16/20 anonim ***** válasza:
Pont azon gondolkoztam, hogy pont nem értem ezt a pontos témát.
2012. aug. 27. 20:32
 17/20 A kérdező kommentje:

pedig minden pontokból áll, ha azt nézzük

még ez az oldal is

2012. aug. 27. 20:33
 18/20 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés csak újabb bizonyíték arra, hogy a nők mennyire nem értik a férfiakat. Pedig olyan rohadtul egyszerű...:)
2012. aug. 27. 20:37
 19/20 A kérdező kommentje:
megtennéd, hogy így egyszerűen megosztod velem/velünk?
2012. aug. 27. 20:47
 20/20 anonim ***** válasza:

Eddig egy értleems válaszoló sem volt. Istenem, nektek ennyi fantáziátok sincs? Mindenki pontoz. Én is, a kérdező is, ti is. Ha nem, akkor nektek mindegy ki van mellettetek, mert annyira lesz*rjátok a másikat. Tényleg végtelenül buta, igénytelen ezek a 25 év alattiak.

Mindenki pontoz, de nem egyformán. Mindenkinek van valami, ami nagyon fontos (az arcon kívül, mert az mindenkinek fontos). Ha szeritnem egy nő 4 pontos, akkor hiába mondja utánam ötven ember, hogy 10 pontos, nekem akkor is csak 4. Mindenkinek a pontozása saját szabású.

Kérdező, ezt nem lehet megválaszolni. Aki semmit nem akar az életben, csak nyavajogni valakivel, annak hamarabb lesz párkapcsoalta. Nyilván a két pontos azért is 2 pontos, mert nem öltözködik megfelelően, nem ápolja magát, ergo igénytelen. Ezeknek kell a leghamarabb komoly kapcsoalt, mert a piacon egy koncot sem kapnak. Örülnek ha valaki szóbaáll velük.

2012. aug. 28. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!