Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak a 2 pontos srácok akarnak komoly kapcs-t, a 10 pontosak meg nem? A kor közben ugyanannyi.
a pontok "kb" állapotot tükröznének. nem volt kedvem saccolni, de valahogy úgy nézhet ki, a 6-7 pont alattiak akarnak csak komoly kapcsolatot.
ja és nem akarok általánosítani, de ez általános.
"minek akarjon komoly kapcsolatot ha végigkefélheti a várost?"
miért ne?
amúgy, hogy én hány pontos vagyok nagyban függ attól mi kell egy férfinek. mert ha csak szex, akkor én nulla pontos vagyok.
jav.:
nem, még egy olyan nő sem 10 pontos a szemükben.
pedig minden pontokból áll, ha azt nézzük
még ez az oldal is
Eddig egy értleems válaszoló sem volt. Istenem, nektek ennyi fantáziátok sincs? Mindenki pontoz. Én is, a kérdező is, ti is. Ha nem, akkor nektek mindegy ki van mellettetek, mert annyira lesz*rjátok a másikat. Tényleg végtelenül buta, igénytelen ezek a 25 év alattiak.
Mindenki pontoz, de nem egyformán. Mindenkinek van valami, ami nagyon fontos (az arcon kívül, mert az mindenkinek fontos). Ha szeritnem egy nő 4 pontos, akkor hiába mondja utánam ötven ember, hogy 10 pontos, nekem akkor is csak 4. Mindenkinek a pontozása saját szabású.
Kérdező, ezt nem lehet megválaszolni. Aki semmit nem akar az életben, csak nyavajogni valakivel, annak hamarabb lesz párkapcsoalta. Nyilván a két pontos azért is 2 pontos, mert nem öltözködik megfelelően, nem ápolja magát, ergo igénytelen. Ezeknek kell a leghamarabb komoly kapcsoalt, mert a piacon egy koncot sem kapnak. Örülnek ha valaki szóbaáll velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!