Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mi a helyzet? (Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi a helyzet? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ez egy vagyon bonyolult sztori......van egy pasi aki nagyon bejön nekem, de van barárom akit szeretek és nem csalnám meg senkivel!!!A mult héten a discobol kihivott az a pasi es azt akarta, hogy sétáljunk,én mondtam, hogy nem mert barátom....Erre ő:milyen kár.Hazakiser? Mondtam, hogy igen és erre is elszomorodott.Kellett eljöjjek mert a barátom már várt es azt kérdezte hogy akkor legalább egy puszit nem adsz?Mondtam hogy nem.

Kicsit később hazajöttem és felhivtam az egyik barátnőmet, hogy nincs e meg a pasi száma neki,azt mondta, hogy nincs de elkéri.Mikor odament a pasi azt uzente, hogy menjek vissza.Én mondtam, hogy nem, jöjjenek ők hozzám.Oda is jöttek és a fiúval egy órát beszlgettünk.

Mellesleg a legjobb barátnőmnek is bejött, aki most nincs itthon, de ő jobba van a fiúval mint én.A pasi úgy adta elő magát mint ha minden csak bele lenne zúgva meg ilyenek és azt mondta, hogy a barátnőmmel csak szórakozik,neki csak erre a nyárra kéne es, hogy ő már tudta, hogy tettszik a csajnak, de neki a csaj nem jön be.

Másnap még mielőtt én elmondtam volna a barátnőmnek ami este volt ő már elmondta, csak úgy, hogy én hivtam ki őt beszélgetni, hogy én kezdeményeztem meg ilyenek,szóval nem az igazat mondta.

Másnap üzibe azt irta, hogy ha szakitok a barátommal és várok egy kicsit lehet komoly kapcsolat is köztünk.

A tegnap este beszélt egy másik barátnőmmel és neki megint egy másik sztorit mondott.Azt mondta, hogy neki a legjobb barátnőm bejön, velem csak szórakozik, és hogy tőlem csókot sem akart demmit, és azt is megmondta, hogy ha szakitok a barátommal akkor sem lesz köztünk más csak barátság, de én ezt nem értem meg.....

Akkor most mi van???3 személynek 3 féle sztorit mond....

Légyszi valaki segitsen.....

Ha valaki valamit nem ért kérdezhet:)

2009. júl. 26. 00:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Így jár az, aki a pasija mellett szórakozik másokkal is...

Imádkozz,hogy a barátod fülébe nehogy egy új sztori jusson... aminek nem örülnél...

Nem értem, ha egyszer lekoptattad, utána miért kellett a száma??

Megérdemled a sorsodat, ha hülyeségeket csinálsz...

2009. júl. 26. 00:49
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem szórakozok csak haverkodni szoktam és nem lekoptattam csak kellett hazajöjjek.

Ja és én nem az én sorsomért hanem a barétnőméért aggódom.Nekem az sehol sem fáj ha egy bekébzelt majom!

2009. júl. 26. 01:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi a helyzet?

A helyzet az, hogy neked van barátod, de mellette neked tetszik a nagy szájkaratés, akinek azt sem lehet elhinni, amit kérdez, de te vonzódsz hozzá mégis.

2009. júl. 26. 01:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor meg mondd meg a barátnődnek, hogy ilyen szájkaratéssel ne kezdjen, mert ez állandóan hazudik.
2009. júl. 26. 01:09
 5/5 A kérdező kommentje:
ok.:)
2009. júl. 26. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!