Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már mással is ilyen?
Fura, de nem rég bejelölt egy lány, aki valami jelölgetős klubban láthatott, mert még életemben nem találkoztam vele. Aztán miután visszaigazoltam nem sokkal rá, már rámírt de csak egy sziát. Aztán később már többet beszélgettünk, de végül kiadta magából, hogy ő rondának tartja magát és egy fiúnak sem kellett még. A poén, hogy nekem tetszik, szerintem szép arca van és alakra, vékony, csinos. Szép, pici, feszes mellekkel. Pont esetem. Aztán amíg itt kidepizte magát nálam, hirtelen beugrott, hogy én is ugyaníg viselkedtem nem is olyan rég, amikor úgy éreztem egy lánynak sem tetszem, egynek sem kellek. De mostanság kicsit jobban vagyok, mert valahogy az új profilképem óta sokkal több lány tapad rám, maguktól bejelölnek és rámírnak, meg van, aki már ki is adta, hogy bejövök neki és folyton keres minden nap kb. 2-3 lány magától. Mintha rajonganának értem.
De visszatérve a lányra rájöttem, hogy tök ugyanilyen szánalmasan viselkedtem és ez tényleg nem vonzó. Valahogy összekupálom, remélem annyira nem depis még, hogy ne akarjon talizni velem. :)
Most tulajdonképpen mi a kérdés? Miben vársz tanácsot?
Nem..még nem volt ilyen velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!