Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én mindig azt hallom, hogy pasinak sokkal könnyebb lenni de én ezt pont fordítva gondolom és te?
Talán....
a szülést és a menstruációs időszakot azt azért kihagynám :))
de tény hogy többségben vannak a férfi ügyvezető igazgatók főnökök másképp....és hát hacsak nem b*zi akkor nem fogsz fizu emelést kapni a 2 szép szemedért. :)
Lánynak lenni jobb. Akkor szexelhetnek, amikor csak akarnak és azzal, akivel csak akarják. Sokkal boldgoabbak, mert könnyebb párt is találniuk.
Ellenben rengeteg fiú van, aki huszonévesen is szűz vagy agglegény.
Én emiatt boldogtalan vagyok és nem tudok koncentrálni a tanulmányaimra és a munkára sem már igazán.
Én így tapasztalom, hogy pokol fiúnak lennem. Egy lány sem szeret engem. :(
Fiúknak annyival könnyebb... Megtetszik valaki, leszólítod, ráírsz, elhívod, ha nem sikerül max röhögsz egyet. Jó pasinak lenni sokkal egyszerűbb, mint jó nőnek. Ha egy buliban több ember bejön, többel lehetsz. Ha egy idő után megunsz valakit, dobhatod.
Ha meg lány vagy, akkor meg kell várnod, amíg keresnek, odajönnek, stb. Ha te kavarsz több emberrel, már ribanc vagy, ha nehezen adod magad az a baj, ha könnyen akkor az. ..
Egy csajnak ha jól néz ki nem kell csinálnia semmit csak kiválasztani egyet az érte versengő pasik közül:D
Egy pasinak viszont mindig kedvezményezni kell stb..
# 6/6 ma 18:34
És ha átlagos kinézetű? Mert oké, hogy a szép lányoknak könnyebb, de nem csak olyanok léteznek, remélem ezt azért észrevetted.
6os vagyok
szép csaj jó pasival összehasonlítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!