Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresős tapasztalatok?
NEten ismerkedtem emg énis msotani csajommal.
első talin hát full hidegzuhany volt...a képei alapján szebbnek tünt..mind1 azért elvoltam vele egy egész napot, de uygvoltam hogy ugysem jövök vele össze mert nemjönbe...
ennek megfelelően ugy si viselkedtem vele.
aztán haver mondta, nelegyek már hülye, ha uyg elfogadhatú külsejú csaj, akkor simán egy dugásra mérne?...
belegondoltam, igaza volt.
fel si hívtam a csajt, modntam neharagudjon ,ohgy faxvoltma sz*r napom volt ez az amaz, és semmi gond, meg is invitált hozzájuk filmezésre..:D kb 4 napra az első talira rá.
tökjólelvoltunk, volt smaci, minden, meg is ujjaztam. :D :P
kövi talinkra nálunk került sor, szintén kb 5 napra rá, mert uyge nem egy városba lakunk stb stb...itt már emg is dugtam..:D :PPP
fura, egy csajszi, így tök nem bújos, meg neten se nagyn mutatja z érzelmeit, de ő ilyen...a külsejével is emgbarátkoztam, modntam neki engedje ki a haját, és ugy az iszonyjol áll neki...fényes gyönyörű hosszú fekete haja van..:D msoolya is nagyonszép ::)
azóta együttvagyunk, heti 1x találkozunk, ugy hogy ittalszik, és másnap du megy haza.
jolemegvagyunk, csak téll furi csaj kicsit, így érzelemkimutatás terén. de sebaj, szexben mindig benenvan, és nagyon élvezzük az együttléteket mindketten..:P (vékony csaj, feszes, lapos hassal, kerek popsival, pont ezek a zsánereim..:D )
msot nemtalizunka héten sajna.:://// de rem nyár utsó 7 végéjét együtt töltjük..jolenne :D
jahm, másfél hónapja vagyunk együtt, és két hét után kettyintettem emg először a 3. randinkon.
megcsal e vagy nem...fogalmam sincs, de komyol érzelmeim nincsenek, szal amíg látom rajta hogy ragaszkodik, és szenvedélyesen szeretkezik velem, addig nincsgondom :D
szal eddig pozitív. a véleményem. :D
csak sokszor nemírnak vissza a csajok ,pedig állítólag nemvagyok csúnya srác, sőttt, 5 ből, jó ha egy ír vissza...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!