Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy találjam meg a srácot?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjam meg a srácot? Egyáltalán lenne esélyem?

Figyelt kérdés
Egy győrből veszprémbe tartó buszon utaztam, utánam szállt felt rögtön a buszra egy nagyon helyes szőke srác. Beült közvetlen mögém és egész úton gitározott. (Nagyon hangos volt a busz, mert nagyon zötykölődött. Rajtam kívül kb senki nem hallhatta, elég kevesen voltunk.) Gyönyörűen játszott, végig azt hallgattam. Aztán leszálltunk Veszprémben és a buszpályaudvaron vártam tovább a siófoki csatlakozásomra. A srác hozzám közel állt meg és végig engem bámult. Aztán beállt a busz a kocsiállásra és felszálltam. A srác is ezzel a busszal jött és megkérdezte hogy leülhet e mellém. Igent mondtam persze. 2 perccel a leszállásom előtt odaadta a telefonját a kezembe és az volt a képernyőre írva, hogy: Szia, megadnád a számod?:) sajnos nem tudtam megadni neki, mert le kellett szállnom, ő ment tovább siófokig. soha többet nem láttam. Ez 2 hete volt körülbelül. Hol tudnám megtalálni? Ő tudja a nevemet(csak a keresztnevemet), mert barátnőmmel is összefutottam a buszon és végig a nevemen szólongatott :D Hol tudnám hirdetni, vagy bármi?
2012. aug. 24. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:
De a számod megadhattad volna neki..am nem tudom,de nagy valószínűséggel nem ezen az oldalon. Max menj u.azzal a busszal,hátha ő is...)
2012. aug. 24. 23:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Késő bánat...
2012. aug. 24. 23:56
 3/7 anonim ***** válasza:

na ilyen egy jó történtet :)

amúgy nem tudom, de egyszer olvastam egy történetet, ott a srác kereste a lányt, és az újságban adott fel hirdetéseket, meg a rádióban. megpróbálhatnád a helyi médiában (a 2 végállomáson). ha nem akkor marad a fészbúkon való végtelen keresés az ismerősök ismerősei között

2012. aug. 24. 23:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Veledutaztam.hu

CSekély de esély.

2012. aug. 25. 00:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Esetleg fb..
2012. aug. 25. 00:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönööm :d eszembe nem jutott volna a veled utaztam :D végignéztem eddig minden járatot, de nem adott ki találatot, köszönöm azért :)
2012. aug. 25. 00:50
 7/7 nightlover válasza:
rakj ki a buszmegállókba ahol voltatok plakátot erről.
2019. júl. 7. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!