Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti szoktátok nézni azokat az oldalakat ahol a fiúknak adnak randizási, csajozási, leszólítási tippeket?
Jót mosolyogni rajta.
Annyi idiótaságot összehordanak egy-egy ilyen oldalon,hogy áhh...
Ne játszd meg magad,nincs értelme.
Én meg világ életemben (vagy (12 éves koromtól nővérem maitt is) női magazinokat meg netes oldalakat olvasgattam és nem azért mert homár lennék vagy metroszexuális vagy mi az.
Úgy ismerem a nőket mint a tenyeremet. ajánlom bárkinek, jobban megy majd a randizás, ismerekedés és egy hosszútávú párkapcsolat is, ha ismered a nőket. :)
Természetesen nekem is hozzájött ez később, kb. 15 éves koromig volt aktívabban ez amit írtam, utána nyitotabb személyiség lettem , na meg fejben is érett voltam, bizonyította is, hogy szinte minden barátom, ismerősöm idősebb volt akikkel meg volt a közös téma,
és bizony nekem is sok lány barát jutott, közeli barátok is,(most is így van) és ahogy mondod Te is, ezt frankón elraktározza az agyunk, ez hasznos dolog.
Igen, szoktam nézegetni ilyen oldalak, mert:
1, kegyetlenül sokat lehet némelyiken röhögni
2, én eléggé öhm... nagyszájú lány vagyok. nem egyszer előfordult már velem, hogy ilyen sablonszöveggel leszólítottak buszon, utcán. könnyebb a szintén vicces (nem feltétlenül elutasító) visszavágást nem random kitalálni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!