Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szeretnek a fiúk? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szeretnek a fiúk? Hogyan tovább? 16/l. (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és körülbelül másfél éve nyomulnak fiúk. DE nem adtam magam könnyen, nem vagyok olyan! Tulajdonképpen még sose jártam senkivel. Sajnos nem nagyon bízok meg a fiúkban. Még nincs egy hete, hogy életemben először randiztam. Akit nagyon megkedveltem. A végén megölelt, és mondta hogy mindenképpen szeretne velem újra találkozni. Üzenetben utána megírta hogy szerinte szép vagyok. Ezt már nagyon sokan mondták, de nem akartam elhinni, hogy komolyan is gondolják. (Mert szerintem semmi szép sincs bennem. Vékony vagyok, de nincs nagy mellem, meg 50 cm-es csípőm. Meg szerintem nagy orrom van. Mindegy.)Neki elhittem. Annyira kedves volt. Még sose beszéltek így velem. Persze akik nyomulnak, azok már inkább b*nkók mint kedvesek. Ez a srác nem kifejezetten jóképű, mégis nagyon vonzó. Valami elképesztő kisugárzása van. Holnap megint találkozunk, de nem tudom mire számíthatok, és nem tudom mit tehetnék, hogy kicsit "előbbre" haladjunk. Segítsetek, én béna vagyok a pasizásból :S

2012. aug. 22. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak add önmagad.Majd ő cselekszik,és hagyd sodródni az eseményeket.Ha valóban rendes tudja hol a határ
2012. aug. 22. 15:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne görcsölj!

Találkozz vele, beszélgessetek egy nagyot és ennyi. Ha valami ki akar alakulni, majd kialakul.

Egyre figyelj: ne dőlj be minden széptevésnek! Attól, hogy valaki szépeket mond, még nem biztos, hogy jószándékkal teszi!

Légy nagyon figyelmes és persze türelmes is. Nem kell mindenkibe belezúgni csak azért, mert szerinte szép a szemed.

Légy laza, flörtölj, járj pasikkal, de ne add magad könnyen (szexuálisan meg pláne ne) és láss a dolgok mögé! Ezt ki kell tapasztalni, fogsz csalódni, ez benne van a pakliban, lényeg, hogy tanulj a hibáidból!

22L

2012. aug. 22. 15:33
 3/4 anonim ***** válasza:

csak add önmagad:)

nagyon emlékeztetsz magamra...:)én is teljesen ilyen voltam(még vagyok is)

hát ha a srác már bókol stb...akkor gondolom ő fogja megtenni az első lépéseket szóval te csak bíztasd apró jelekkel,hogy vegye a lapot,neki is kell a bíztatás!:))

17/l

2012. aug. 22. 18:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne csinálj semmi majd ő teszi a dolgát.Add önmagad;)
2012. aug. 22. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!