Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnek a fiúk? Hogyan tovább? 16/l. (bővebben lent)?
Ne görcsölj!
Találkozz vele, beszélgessetek egy nagyot és ennyi. Ha valami ki akar alakulni, majd kialakul.
Egyre figyelj: ne dőlj be minden széptevésnek! Attól, hogy valaki szépeket mond, még nem biztos, hogy jószándékkal teszi!
Légy nagyon figyelmes és persze türelmes is. Nem kell mindenkibe belezúgni csak azért, mert szerinte szép a szemed.
Légy laza, flörtölj, járj pasikkal, de ne add magad könnyen (szexuálisan meg pláne ne) és láss a dolgok mögé! Ezt ki kell tapasztalni, fogsz csalódni, ez benne van a pakliban, lényeg, hogy tanulj a hibáidból!
22L
csak add önmagad:)
nagyon emlékeztetsz magamra...:)én is teljesen ilyen voltam(még vagyok is)
hát ha a srác már bókol stb...akkor gondolom ő fogja megtenni az első lépéseket szóval te csak bíztasd apró jelekkel,hogy vegye a lapot,neki is kell a bíztatás!:))
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!