Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látam hogy sok lány szeretne koreai fiúval ismerkedni, Valaki esetleg egy koreai lányal nem szeretne?
Sziasztok.
én már lassan 20-éves leszek de még nem találtam meg az igazit .
Magyar fiút szeretnék :)
Szerintetek mást nem zavar a származásom ?
Mert ugy vettem észre hogy nem mernek oda jönni hozám a férfiak...
kedves koreai fiú látom hasonló cipőben járunk sok sikert a továbiakban :)!
A többieknek köszönöm ezeket a pár sort
Remélem egyszer oda jön majd hozzám egy jó humoru srác :))
Adig is várok , ahogy ti is írtátok .
köszönöm .
Üdv:Mido
Elsőre nem akartam elhinni, hogy ez egy valódi koreai csaj írása, mert hibátlan. Persze lehet már Magyarországon nőttél fel, vagy kijavította valaki az írásod. :)
Lényeg, hogy szerintem azért nem mernek odamenni, mert nem tudják mi lesz a reakciód. Lehet nem is beszélsz magyarul? vagy egyszerűen tényleg túl szép vagy. Európai szemmel a legtöbb koreai lány gyönyörű, akkor is ha ezt Koreában fel sem fogják sokan. Lehet megszokta a szemük vagy ilyesmi. Magyarországon meg tényleg sok fiú nem tud mit kezdeni ha meglátja mondjuk álmai nőjét. :) Minden esetre sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!