Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, velünk van a baj?
20 éves, egyetemista lány vagyok. Gyakran megnéznek az utcán, mondjuk még sose szólítottak le vagy ilyesmi, de pozitív jelzéseket már kaptam. Figyelek magamra, ápolt vagyok, estébé. Van eszem. :D Bármilyen meglepő is, nem lehet akármivel beetetni. "Lehet velem beszélgetni", amit nagyon sok sráctól hallottam már, hogy mennyire fontos. Mindennek ellenére azt tapasztaltam az elmúlt 2-2,5 évben, hogy a kedves srácoknak sem az én "fajtám" kell, hanem a buta, agyonsminkelt "társaim"...Akiket adott esetben rögtön meg lehet mászni.
Két kezem sem elég ahhoz, hogy megszámoljam azokat a barátnőimet, csoporttársaimat, akikre nagyjából ugyanaz jellemző, mint rám, és mégis egyedül vannak, mint a kisujjam.
Mi rontunk el valamit? Az a baj, hogy nem ugrunk egyből ágyba? Vagy tényleg nincs már az a szokás, hogy egy férfi szerezzen meg egy nőt?
Köszönöm, aki értelmes választ tud adni, vagy értelmesen tud ehhez hozzászólni.
Mindenkinek további szép napot! :)
Kedves 21.!
Hatalmasat nevettem! :DD
Nem szeretnék itt ismerkedni, úgyhogy gondolom, nem képfüggő a dolog. :)
:DDD
aha. szóval akkor itt rontom el? :D nem teszek fel képet egy mindenki által jól ismert oldalra? :D
Érdekelne a dolog, ha itt, így találnád meg azt a férfit aki meglódítaná szívedet, s életed végéig a tenyerén hordozna?!?
:)
semmi nincs kizárva nyilván. :) én azért a netes ismerkedéssel nagyon óvatos vagyok.
amúgy nem panaszkodom, de így sokkal őszintébben elmondják az emberek a véleményüket, tapasztalataikat. :)
Nem esztelen képet kértünk, ...
Tehát:
Őszintén, Veletek van a baj.
Nem vagytok nyitottak eléggé...
green inch
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!