Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rendőrsrác. Megeshet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendőrsrác. Megeshet, hogy viszont látom?

Figyelt kérdés

Egy tüntetésről bevittek a rendőrségre, és egy nagyon helyes srác intézte az ügyet. Nem az a magyarellenes, paraszt rendőr volt, hanem nagyon rendes volt velünk, nem bunkózott.

Szeretném még látni, esetleg a nevét megtudni, mert nagyon szivesen megismerkednék vele. Szerintetek ez esélyes? Kicsit gázos lenne az ügy, mert úgy érzem, maximum tüntetéseken láthatnám megint.

2012. aug. 21. 12:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a legszebb love story, amit valaha hallottam.
2012. aug. 21. 12:44
 2/10 anonim ***** válasza:

Érdeklődj a rendőrségen, hogy kik (melyik egység) biztosította a helyszínt.

Ha ez megvan, hívd fel az egység parancsnokát / e-mail, és mondd meg neki, hogy magánügyben szeretnél vele beszélni. Ha rendes a parancsnok, nem állja útját a nászotoknak.

2012. aug. 21. 12:44
 3/10 anonim ***** válasza:
mien tuntetés? legtöbb rendor tegnap pesten volt XD
2012. aug. 21. 12:47
 4/10 anonim ***** válasza:
"still better love story than twilight"
2012. aug. 21. 12:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy vicces az eset. Azt már nagyjából tudom, hogy hol dolgozik, meg a számát is sejtem, de nem hinném, hogy bárhol megmondanák azonosító alapján, hogy ki volt az.
2012. aug. 21. 12:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Támadj meg valakit, esetleg megint menj tüntetésre, hátha megint hozzá kerülsz.
2012. aug. 21. 12:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Hétvégén tuti sok lesz a rendőr, majd figyelni fogom. =D
2012. aug. 21. 12:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
ebből filmet lehetne készíteni, a tüntetés közben 2 ellenfél 1-1 szerelmes faital, magyar Rómeó és Júlia :D
2012. aug. 21. 13:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Anyukád biztos nagyon büszke rád.
2012. aug. 21. 13:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Hülyén hangzik, de Őt éppen azért vettem észre, mert nem állt be a többi droid mellé. Nem azért, mert lusta volt, hanem látszott rajta, hogy Ő nem akarja feleslegesen b*szogatni a népet. Tényleg nagyon rendes volt.
2012. aug. 29. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!