Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki olyan fiúra nyomulni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki olyan fiúra nyomulni, akit előtte már kikosaraztam?

Figyelt kérdés

Azóta eltelt pár év, igazából akkor is tetszett, csak pont szerelmes voltam valaki másba. Ő már biztos nem fog próbálkozni, én pedig nem tudom nagyképűség lenne-e ha most meggondolnám magam. Szerintetek örülne neki, vagy hagyjam békén inkább?

Köszi

2009. júl. 23. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:
PRÓBÁLD CSAK MEG. Lehet, hogy még szeret. Ha te külted el akkor nem valószínű, hogy próbálkozni fog akármit is érez irántad. Változnak az idők. Ha őszinte vagy vele azt értékelni fogja és biztos örül neki. Egy fiú általában örül annak ha tetszik valakinek, mégha nem is mutatja ki. f/21
2009. júl. 23. 17:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Próbáld meg. Szerintem jó esélyeid vannak nála, mert ha te kosaraztad ki nem is fog próbálkozni.

A büszkeségedet meg tedd félre egy időre, szerintem megér ennyit.

Sok sikert!

Egyébként hány éves vagy?

F/20

2009. júl. 23. 18:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Próbáld meg!

De előtte magyarázd el neki a helyzetet.

2009. júl. 23. 18:24
 4/8 A kérdező kommentje:
21
2009. júl. 23. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen! Elég gáz, mert hülyének fog nézni. DE ez nem számít. Ha tetszik akkor miért ne? A csajokat úgyis mindig hülyének nézik, akkor meg??? ;) :D
2009. júl. 23. 20:22
 6/8 anonim ***** válasza:
35%
Nemtom h ciki e, de én a helyébe megszivatnálak
2009. júl. 23. 22:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél, mit teszel?
2009. júl. 27. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:
mi lett a vége?hasonló a szitu és érdekelne:))
2013. nov. 4. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!