Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek bejönnek a macis fiúk?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok és 100 kg,próbálkoztam több lányal de mindig elutasítottak,én úgy érzem hogy azért nincs senkim mert ekkora darab vagyok....
2012. aug. 19. 10:30
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos nem jönnek be, de én elég sok lányt láttam mackós alkatú pasival, hidd el. Mindez önbizalom kérdése. De ha tényleg ledobnál pár kilót, szerintem magabiztosabb lennél és talán könnyebb lenne ismerkedned is. De először magadban kell rendet teremteni, elérni a belső lelki egyensúlyt.

Húh, az utolsó mondatom eléggé spirituálisan hangzott, de a lényeg remélem érthető. :D

2012. aug. 19. 10:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha csak nem vagy két méter magas a 100 kilódhoz, akkor nem.
2012. aug. 19. 10:36
 3/10 anonim ***** válasza:

ismerek olyat, aki 16 évesen 108 kg volt, nem is volt túl ápolt, 18 éves korára viszont már 82 kg körül volt, és egyre többet ad azóta magára. Ma már valami 75kg körül van, és valóban ápolt, és most már nem is néz ki rosszul.

Te miért ne tudnál lefogyni?

2012. aug. 19. 10:38
 4/10 A kérdező kommentje:
179 cm vok :)
2012. aug. 19. 10:38
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem 108kg-san az a csávó is 178 körül lehetett. Szóval neked még kevesebbet is kellene leadnod.
2012. aug. 19. 10:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg mindennap sportolni és normálisan étkezni és tűzd ki magad elé a célt, hogy mennyit szeretnél fogyni (már, ha egyáltalán fogyni akarsz). De magadért tedd és ne másokért.
2012. aug. 19. 10:41
 7/10 anonim ***** válasza:
44%

Nagyon jók vagytok :) Randi témakör, szó nem esik a kérdésben arról, hogy le kellene fogynia, ti mégis mit csináltok? Nekiálltok fogyókúrás tanácsokat adni, holott szó nem volt erről.

Emellett arról beszéltek, hogy így önbizalom meg úgy. Hogy a p.csába szerezzen szegény gyerek önbizalmat, ha egy ilyen kérdésre ilyen választ kap?

Minden embernek megvan a maga párja. Ha eddig nem találtad, majd meg fogod találni, nyugi.

2012. aug. 19. 10:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Ő írta hogy azért nincs senkije, mert ekkora darab. Ha lefogy, akkor esetleg jobban fog kinézni, és több önbizalma is lesz.
2012. aug. 19. 10:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Kezz el b.-zd**eg edzeni ha nincs önbizalmad:D én csak ezt tudom ajánlani

186 cm voltam full vékony és kb 60 kg rám se néztek...most 105-6 vagyok bárhova megyek néznek, de csak a riban**ok:D...normális nő csak megijed.

2012. aug. 19. 11:33
 10/10 anonim válasza:

Nekem személy szerint nem, de van olyan akinek nagyon is, mármint volt egy filmben, hogy "Süti vagy zöldség? - Süti. - Akkor keress olyan lányt/fiút, aki ugyanezt mondaná."

Kicsit túlzás ez a kategorizálás, de a lényeg hogy mindenkinek van egy párja, de ha feltétlenül a "zöldség"es csajok érdekelnek, akkor próbálj leadni kilókat, mert lehet az önbizalmaddal van a baj, és a lányok ha látják hogy te sem vagy elégedett önmagaddal, akkor ők végképp nem lesznek. Remélem segítettem:) 15/L

2012. aug. 19. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!