Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 'mai világban' én vagyok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 'mai világban' én vagyok az egyetlen 16 éves lány, aki még sosem csokolózott, pasija sem volt?

Figyelt kérdés
Hozzá kell tennem, nem azért mert csúnya vagyok! :) Csak valahogy még nem találkoztam olyannal.... Szerelmes is csak 1x voltam, bár ez nem ide tartozik.... Fiúk, és lányok válaszát egyaránt várom! Lécci kort is írjatok! :)

2012. aug. 19. 00:50
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Képet nem szeretnék felrakni ilyen oldalra.... Nehogy még valami ismerősöm meglássa, vagy valamj ilyesmi. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert a legtöbb lány ebben a korban már rég nem szűz, amit egyébbként elszomorítónak tartok.... :/ Köszönöm az eddigi válaszaitokat! ;)
2012. aug. 19. 01:08
 12/26 anonim ***** válasza:
Az a normális 16 évesen, hogy még szűz vagy. Ez nem lóverseny. Mindenki akkor veszti el, amikor akarja. Hogy az első hozzászólásomhoz is hozzáfűzzek valamit, képet privátban is lehet! :)
2012. aug. 19. 01:25
 13/26 anonim ***** válasza:

nem te vagy :)

17/f

2012. aug. 19. 01:31
 14/26 anonim ***** válasza:
En 23 evesen csokoloztam eloszor, szoval nyugi :)
2012. aug. 19. 12:10
 15/26 anonim válasza:

Énnekem sem volt még senkim... és ahogy elnézem nem holnap találok majd valakit. :DDDD

amúgy...küldesz képet esetleg???

15/f

2012. aug. 19. 17:36
 16/26 CSABA LÁSZLÓ válasza:

Nem te vagy De Kortársaid előtt ezzel ne dicsekedj.

50

2012. aug. 19. 18:22
 17/26 anonim ***** válasza:
én is 16 vagyok és még nekem se volt.és nekem se azért mert csunya lennék
2012. aug. 19. 23:49
 18/26 anonim válasza:

10-11 éves voltam.a suliban megláttam egy srácot, Mátét. Nagyon megtetszett, de mire úgy alakult, hogy a nővérem, akivel még akkor egy suliba jártam összehoz minket. Az egyetlen bibi, hogy én akkor már rég kiszerettem belőle, csak nem tudattam vele. (Még a mai napig sem tudom, miért...)A lényeg, hogy kényszernek tartottam az egészet, ezért elkezdtem kerülni. De ő eljött értem, hogy menjünk sétálni. Nem volt más választásom, így hát vele mentem. Nagyon gáz volt... Aztán dobott azzal a címszóval, hogy 'neki így nem jó, hogy nem volt semmi.'-a csókra értette. Jártunk kemény 25 napot.Nem volt nagy élmény.. .__.' Erre rá néhány napra összejött a legjobb barátnőmmel.De ez nem érdekelt, mivel örültem, hogy megszabadultam tőle... Na a lánnyal még azóta is jóban vagyunk.

Kor:13.

2012. aug. 20. 00:26
 19/26 anonim válasza:
szóval csak várd a megfelelő pillanatot. :)
2012. aug. 20. 00:27
 20/26 Göndörkee válasza:
Udv :) 16 éves lány vagyok...és még nem csókolóztam és pasim sem volt...NEM VAGY EGYEDUL :-))
2012. aug. 20. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!