Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok szerintetek hogy nézek ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek hogy nézek ki?

Figyelt kérdés

Elfogadom a negatív kritikát is de légyszíves kultúráltan.

(Amúgy remélem ezt nem fogja olvasni egy ismerősöm se mert ezen fognak röhögni...

[link]

2012. aug. 18. 16:32
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
A fejed olyan cigányos, abból gondoltam. De most, hogy mondod, valóban, a bőröd is.
2012. aug. 18. 18:01
 12/44 A kérdező kommentje:

16:37-nek aki pozitív kritikát írt,annak annyit hogy köszönöm,jólesett,kicsit növelte az önbizalmam ami most nagyon rámfért...

A függönyt a sarki szabónál vettük :D

2012. aug. 18. 18:02
 13/44 A kérdező kommentje:
Amúgy aki cigányozott,lány vagy?
2012. aug. 18. 18:05
 14/44 anonim ***** válasza:
Igazi romagyerek.
2012. aug. 18. 18:09
 15/44 A kérdező kommentje:
Basszus nem vagyok cigány!
2012. aug. 18. 18:11
 16/44 anonim ***** válasza:

Valóban cigánynak nézel ki.

Ezzel a sapkával meg még nevetséges is vagy.

2012. aug. 18. 18:18
 17/44 anonim ***** válasza:

Ne fikázzátok már szegényt, tök aranyos, s korához képest jól néz ki. Mire számítottatok, egy kigyúrt izompacsirtára napszemüveggel?

Te meg ne hallgass senkire, látszik tisztán, hogy nem vagy cigány, egy aranyos srácnak názel ki, aki legalább helyesen és értelmesen ki tudta írni a kérdését, s szorult belé műveltség.

2012. aug. 18. 18:24
 18/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. aug. 18. 18:26
 19/44 anonim ***** válasza:

1.) Nem lehet látni a képet normálisan. Nem csak azért mert kicsi, hanem azért is, mert túl homályos.

2.) 14 évesen még "kicsi" vagy hozzám. De azért leírom a véleményem.. nekem nem vagy az esetem (pontosabban nem lennél), bocsi!

3.) Biztos vannak azért korodbeliek ,akiknek nagyon is bejössz. ;) Ne így akarj magabiztosságot szerezni, hanem a való életben. Fel a fejjel és hajrá a korodbelieknél!;)

2012. aug. 18. 18:34
 20/44 A kérdező kommentje:
Az előzőnek:Köszi szépen,az ilyen hasonló kevésbé pozitív kritikát is elfogadom,amúgy kíváncsiságból kb.milyen pasik az eseteid?
2012. aug. 18. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!