Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akik sikeretelenek a lányoknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik sikeretelenek a lányoknál. Ti is gyakran gondoltok arra bár homoszexuálisnak születtetek volna inkább?

Figyelt kérdés
Ha a lányoknak nem kellünk, akkor jobb lenne inkább a fiúknál próbálkozni. Úgyis a lányok felszínesek inkább, a fiúk meg örülnek, ha van párjuk. Kivéve a macsó menőket, mert rájuk tapadnak a szép lányok maguktól is.

2012. aug. 18. 02:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ja pl közös fürdésnél gyorsan kiderülne ki fingott
2012. aug. 18. 02:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Sikertelen... olyan nincs. Egy úgyis lesz, de az meg majd felér az összes többivel. Várd ki. A válasz: nem.
2012. aug. 18. 02:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nem volt sok sikerem a nőknél, de NEM lennék meleg az biztos! Örülök, hogy heterónak születtem. Egyszer csak lesz barátnőm. 19/F
2012. aug. 18. 02:42
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

felszínesek ezt miből gondolod?

Csak nem szeretik a rinyát.

Mi az hogy sikertelen vagy a lányoknál?

Miért?

Ha sikertelenül állsz hozzá, azt valahogy messziről

kiszagolják.

Figyelj változtass, azon amin tudsz, amin meg nem azt fogadd el úgy ahogy van.

23/F

2012. aug. 18. 02:53
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Mondjuk ilyen g*ci nők mellett nem csodálkozom ha sokan melegek lesznek
2012. aug. 18. 03:12
 6/11 anonim ***** válasza:
66%

Arra nem gondoltok "sikertelen" fiúk, hogy talán nem a lányokkal, hanem veletek van baj? Vagy arra, hogy rossz lányoknál próbálkoztok?

Persze könnyebb mást hibáztatni...

2012. aug. 18. 03:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Sikertelen vagyok a nőknél de egyáltalán nem gondolom hogy jobb lenne homárnak lenni.Már csak azért sem mert biztos hogy ők is válogatnak valami alapján úgyhogy szerintem nem könnyebb azoknak sem a partner szerzés.Ezen kívül ez nem egy olyan döntés amit racionálisan hoz meg az ember,vagy van ilyen irányultsága vagy nincs.
2012. aug. 18. 03:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Az öngyilkosság hatásosabb! Ajánlom nektek!
2012. aug. 18. 13:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak utánad
2012. aug. 18. 13:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem, soha.

Szokj le az általánosításokról. Attól, hogy több lány elutasított, nem minden lány olyan, mint azok, akik elutasítottak, de azt megértem, hogy csalódtál, és könnyebb őket egy kalap alá venni. De sajnos nem igaz.

2012. aug. 19. 03:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!