Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátnőm hogy mondja el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm hogy mondja el az annyának hogy mi járunk?

Figyelt kérdés
Nemtudja elmondani neki.. én vagyok neki az első barátja.. próbálok segítséget adni neki de sose jut eszembe semmi jó, hogy mondja el neki... ezért kérem a ti segítségetek. (hülye válaszok is jöhetnek aki csak azt tud írni mert azon mindig röhögök^^)

2012. aug. 16. 19:02
 1/5 Révész Putricselli válasza:
Hát modja meg, hogy anyu tetszik valaki nagyon szeretem és én is bejövök neki már régebb óta ismerem és azt hiszem már azt is mondhatom hogy járok vele ugye nem baj?
2012. aug. 16. 19:04
 2/5 Kleo25 ***** válasza:
A kis szájával, vagy posztolja a fb-n. Vannak lehetőségek. Hány éves a barátnőd??
2012. aug. 16. 19:05
 3/5 A kérdező kommentje:
13 én meg 14
2012. aug. 16. 19:07
 4/5 anonim válasza:
Én is ideges voltam, mikor először mondtam el, de én szépen lassan adagoltam. "Anya, van egy fiú, akivel néha találkozgatok és tetszik nekem, szerintem ő lesz a barátom:)"
2012. aug. 16. 19:10
 5/5 Kleo25 ***** válasza:
Hát ha az anyukája megértő és lehet vele beszélgetni akkor érdemes ha mind a kettőtök ott van mert akkor el tudja mondani az anyukája a fenn tartásit, hogy mit szabad mit nem. Meg akkor könnyebben bele tudna vágni a barátnőd is beszélgetésbe, ha nincs egyedül.
2012. aug. 16. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!