Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz vagyok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz vagyok? Bővebben lent

Figyelt kérdés
13 éves vagyok az osztályomba mindenkinek van pasija és engem is már négymillióan kértek fel, de mindig nemet mondtam. Szerintetek ez nem gáz? Mármint, hogy sok fiú tetszik de én 13 évesen nem akarok azon agyalni, hogy mennyi szerelmi sérelem ért az életben:d Szerintetek baj ha nem fogadok el egy ajánlatot sem? Elérhetetlennek tűnök majd?:) Nem is tudom ebből most lesz valami probléma?:))
2012. aug. 16. 00:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy van értelmes lányka a világon.:) Mert Te az vagy.:)
2012. aug. 16. 00:50
 2/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok leszbikus;)
2012. aug. 16. 00:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy gáz!:D Majd akkor mondj igen-t ha elég érettnek és idősnek érzed magad egy kapcsolathoz.
2012. aug. 16. 00:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Korhatárt kéne rakni ebbe a kategóriába. Mikor 12-13 éves lánykák jönnek a pasizással,h 'huu ez akkor gáz'? Nem mondom,h menj barbizni,de arra sem bíztatlak,h r*banckodj. Tényleg sok ez már....
2012. aug. 16. 01:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ilyen korban csak díszkapcsolatok vannak. Nem úgy indul egy kapcsolat, hogy leszel a csajom?.. ezekben érzelem nincs, csak egy trendi kiegészítő kell minden lánynak és fiúnak, egy "csajom" és egy "pasim" mindenkinek és boldogok lesznek
2012. aug. 16. 01:03
 6/8 A kérdező kommentje:

szal akkor egyátalán nem problem?:)

sok barátom már azzal jön h kéne nekem valaki de ilyen korba minek, nem?:))

2012. aug. 16. 01:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Vegyél egy követ, írd rá, hogy fiú, és ő lesz a te fiúd. Kb. annyit érne, és ez még biztonságosabb is, és több esze van mint az összes ottani ismerősödnek együttvéve, még a legjobb barátnődnek is kevesebb
2012. aug. 16. 01:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz sőt,kifejezetten jó hogy még téged nem manipulált a média!Csak így tovább!Persze ez nem azt jelenti hogy ráérsz 50 évesen is :)
2012. aug. 16. 02:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!