Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha szukszavu vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szukszavu vagyok?

Figyelt kérdés
Nem tudok nagyon sokat beszelni nincs semi temam amirol tudnank beszelgetni nagyon zavar es nem tudom mit csinajak!
2012. aug. 15. 21:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Nélégyé szukszavu!
2012. aug. 15. 21:25
 2/18 anonim ***** válasza:
Keress egy beszédesebb lányt/fiút, aki szóval tart. :)
2012. aug. 15. 21:26
 3/18 ASOT ***** válasza:

megfájdult a fejem...:)

beszélgess vele a pillangókról vagy ami eszedbe jut...

2012. aug. 15. 21:27
 4/18 anonim ***** válasza:

Tényleg és mi van akkor, ha két ember tetszik egymásnak és mindketten szűkszavúak? Akkor ők ne is kezdjenek egymással semmit? Bocsi az offolásért, de erre én is kíváncsi vagyok.

Ja a kérdésre válaszolva ne csinálj semmit, majd csak kinyílik a szád, minden ember tud beszélni, nem igaz? :D

2012. aug. 15. 21:30
 5/18 anonim ***** válasza:
én is a szűkszavúak táborába tartozom ezért is imádom a beszédes pasikat:DD
2012. aug. 15. 21:33
 6/18 A kérdező kommentje:
azert en is meg szolalok egyszer egyszer de idegesito mikor nagy a csend es nem tudok mit mondjak
2012. aug. 15. 21:33
 7/18 A kérdező kommentje:
amugy fiu vagyok
2012. aug. 15. 21:34
 8/18 anonim ***** válasza:
Én is ezzel a problémával küzdöttem, mikor összejöttem a barárommal. Ő kihozta belőlem, ami addig bent lapult, az igazi énemet. Igaz kellett hozzá közel 2 hónap... Most vagyunk együtt 1 év 2 hónapja. Azóta mindenhol, mindenkivel közvetlen, barátságos vagyok. Csak várd, hogy rádtaláljon a megfelelő ember. :) 17/L
2012. aug. 15. 21:35
 9/18 anonim ***** válasza:
Gondolom otthon ülsz egésznap,és azért nincs témád.Sportolj,bulizz,csavarogj,és lesz témád. ;)
2012. aug. 15. 21:38
 10/18 A kérdező kommentje:
Hat epp az hogy van valaki a kep be azt el hivtam randizni es eleg kellemetlen +nem is ismerem meg anyira szoval kicsi nehezen fog menni
2012. aug. 15. 21:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!