Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, sétálnátok kézen fogva olyan lánnyal, akitől nem akartok semmit?
Figyelt kérdés
Nem néhány percig, hanem órákon át.
Vagy ez igazából semmit se jelent?
2012. aug. 14. 22:51
1/9 anonim válasza:
Nálam ez jelent valamit, de ismerek olyat, akinél nem...
2/9 anonim válasza:
Hát figyelj órákon át nem, max disco után hazafelé...
3/9 anonim válasza:
nekem például elég sokat jelent, egy közömbös lánnyal biztos nem sétálnék kézenfogva
5/9 anonim válasza:
A barátnők is sétálgatnak együtt kézen fogva. És mi van akkor? Amúgy velem(F) is sétálgatott már csaj úgy, hogy közben nem akart semmit. Persze nem tudom, hogy mire volt ez jó. Bár régen nem álltam neki kötélnek és azóta sem. Biztos húzni akart emiatt. xD
7/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy jön létre az a kézen fogás. Ha a lány kikönyörögte, valami női praktikával gyakorlatilag kikényszerítette, akkor nem jelent semmit. Ha a fiú maga fogja meg a lány kezét, az már gyanús.
8/9 A kérdező kommentje:
Én nem utaltam rá sehogy, hogy fogja meg, meg semmi másra se, magától volt. :)
2012. aug. 15. 12:55
9/9 anonim válasza:
én sem de ha megkérdezik miért fogom azt mondom csak úgy xd
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!