Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek egy olyan sráccal akinek csálék a fogai?
Figyelt kérdés
Pontosabban az első kettő kifelé áll egy kicsit, a jobbról mellette lévő(1db) pedig kicsit befelé. A többi okés, és nincs elszineződve egyik sem :)2012. aug. 12. 15:29
12/20 anonim válasza:
Semmi gond, ha amúgy rendben vagy, akár még a szexepiled is lehet. A volt barátomnak sem voltak tökéletes fogai, de egyszerűen megláttam a száját, a mosolyát, és meghaltam, teljesen oda voltam érte.
19l
13/20 A kérdező kommentje:
hogy érted, hogy amúgy rendben vagyok ?:D
am a gyűjtést már elkezdtem, csak olyan lassan jön összefelé...:\
2012. aug. 12. 16:34
14/20 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb problémád, de komolyan...
16/20 A kérdező kommentje:
köszi :) remélem a képet is megnéztétek.
2012. aug. 12. 16:56
17/20 anonim válasza:
szerintem sem vészes. nekem is kicsit előrébb állnak a fogaim, de nem volt ebből sosem hátrányom az ismerkedés terén.
20l
18/20 anonim válasza:
Úgy értem, hogy amúgy helyes vagy :)
19/20 anonim válasza:
Nem vészes, én biztos nem a fogad miatt utasítanálak el. De azért ha összejön a pénz, csináltatsd meg. Talán magabiztosabb leszel tőle. :) 19/L
20/20 anonim válasza:
Nekem több mint 4évig volt fogszabim! Kicsit javított rajta, de így is nagyon csúnya! Nem érte meg! Sőt a fogszabi miatt (mivel nem tudtam tőle rendesen fogat mosni) több fogam ki is lyukadt és foltos is lett! Nem érte meg és több 100.000ft hagytam ott! Inkább csináltattam volna porcelánt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!