Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 15 éves fiu aki tetszik én még csak 13 éves vagyok. Nem ismerjük nagyon egymást.. Hogy ismerhetném meg?
ja és nekem még nem volt barátom de egyenlőre még a Gimi miatt a tanulásta szeretnék inkább koncentrálni.
gáz h ezen gondolkozom?(mármint a fiún) és van esélyem?
Tegyél neki szerelmes vallomást.
Na ezaz,amit ne tegyél elsőnek.
A legjobb,ha időnként hozzá mész és beszélgetsz vele. Nem kell semmi komolyról,hanem mit tudom megkérded,hogy hogy van,megy e a tanulás,kell e valamelyikből segiteni,meg akármi. Beszélhetsz vele akár az időjárásról,a suliról,a hobbikról,meg mindenről,amit egy sima baráttal is szoktál. Később aztán ha ő is érdeklödőbb lesz,akkor már kicsit bizalmasabb témáról is lehet beszélni. Ha meg az ötödik beszélgetés után se akar veled beszélgetni,akkor meg rossz pasit választottál,mert nemigazán érdekli őt,hogy mi van veled. De ez csak néhány ötlet. Regeteg téma van,amiről lehet beszélgetni.
Köszi a válaszokat sokat segítetettek:))
Csak az a baj h szünetbe sose jön ki a folyosóra és ha kijön akkor is a haverjaival van általába vagy épp wcre megy (xD) és hát nem merek akkor oda menni hozzá :S
de megprobálom :P
és mégegyszer kösziii
Amikor visszafelé jön, megpróbálhatod!
Menj oda hozzá valami problémával, hogy segítsen... utána mutatkozz be. Elsőre talán ennyi is elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!