Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy 15 éves fiu aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy 15 éves fiu aki tetszik én még csak 13 éves vagyok. Nem ismerjük nagyon egymást.. Hogy ismerhetném meg?

Figyelt kérdés
Szóval egy 13 éves lány vagyok.Egy suliba járok ezzel a 15 éves sráccal.Nagyon helyes,tetszik.De sajnos nem ismerem:S Én egy elég félénk lány vagyok ugy hogy nem merem megszólítani.Interneten keresztül elkértem az msn-ét h küldjön át nekem pár számot (mert ő is azért az együttesért rajong amért én is) Mikor fennt van msn-en szeretnék neki írni de nem tudom mit írjak? A suliban volt már olyan h szemeztünk.De nem akarok nyomulni mert mivan ha nem tetszem neki.Segítsetek légyszi!Hogyan ismerhetném meg?
2008. máj. 9. 12:58
 1/6 A kérdező kommentje:

ja és nekem még nem volt barátom de egyenlőre még a Gimi miatt a tanulásta szeretnék inkább koncentrálni.

gáz h ezen gondolkozom?(mármint a fiún) és van esélyem?

2008. máj. 9. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:
hát igen...első sorban TANULÁS!!! ez olyan uncsisan hangzik meg közhelyeen meg a felnőttek mindig azt mndják, de meglátod, jobban megéri az hogy egy jó gimibe kerüljél:) DE ha összejössz a sráccal attól még nem kell romoljanak a jegyeid! Nekem is van barátom (hát én azért idősebb vagyok nálad 5 évvel) de nem romlott az általánosom, sőt hogy javult:D tény az hogy ha összejön akkor nagyon be kell majd osztani az időt:P és vigyázz arra, hogy még (csak) 13 éves vagy! jól bevált rükkök, ha megkérdezed tőle hány óra, vagy ha számot is küldött már át akkor megkérdezheted az együttest illetően valamiről. De ne úgy hogy nyomuljál...csak úgy fél vállról. vagy odaköszönhetsz neki szünetben...vagyha megtudod hogy valamiféle nagyobb vizsga előtt áll akkor kivánhatsz neki sok szerencsét...vagy mondhatod neki hogy "boldog szülinapot", "boldog nénapot" ha az épp aktuális. az én barátom a szendvicsemet verte ki a kezemből, úgy ismerkedtünk meg:DDD (Ezt is megpróbálhatod :D :D (na jó ez csak vicc volt)) sok sikert:) remélem segitettem
2008. máj. 9. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy ne görcsölj rá csak add magadat. Már van közös érdelődési körötök lehetne beszélgetni "bandáról". Biztos menni fog, sok sikert. (Ha összejöttök se feledd el a tanulást)
2008. máj. 9. 15:55
 4/6 atomjani ***** válasza:

Tegyél neki szerelmes vallomást.

Na ezaz,amit ne tegyél elsőnek.

A legjobb,ha időnként hozzá mész és beszélgetsz vele. Nem kell semmi komolyról,hanem mit tudom megkérded,hogy hogy van,megy e a tanulás,kell e valamelyikből segiteni,meg akármi. Beszélhetsz vele akár az időjárásról,a suliról,a hobbikról,meg mindenről,amit egy sima baráttal is szoktál. Később aztán ha ő is érdeklödőbb lesz,akkor már kicsit bizalmasabb témáról is lehet beszélni. Ha meg az ötödik beszélgetés után se akar veled beszélgetni,akkor meg rossz pasit választottál,mert nemigazán érdekli őt,hogy mi van veled. De ez csak néhány ötlet. Regeteg téma van,amiről lehet beszélgetni.

2008. máj. 9. 16:49
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat sokat segítetettek:))

Csak az a baj h szünetbe sose jön ki a folyosóra és ha kijön akkor is a haverjaival van általába vagy épp wcre megy (xD) és hát nem merek akkor oda menni hozzá :S

de megprobálom :P

és mégegyszer kösziii

2008. máj. 9. 20:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Amikor visszafelé jön, megpróbálhatod!

Menj oda hozzá valami problémával, hogy segítsen... utána mutatkozz be. Elsőre talán ennyi is elég lesz.

2008. máj. 10. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!