Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a jele annak, ha tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jele annak, ha tetszem neki?

Figyelt kérdés
Sose veszem észre egyből. Barátnőm szerint tetszem a pasinak, de én mindig elbizonytalanodom. Szokott rám olyan csábos pillantással nézni, meg mosolyog, mindig udvarias, de nem tudom, hogy miért nem tesz konkrétabb lépést. Idősebb is tőlem, én meg úgy vagyok vele, hogy nem akarom elhívni sehova vagy ilyesmi, mert úgy gondolom, hogy a pasinak kell kezdeményezni.
2012. aug. 10. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Fél.. nem mer lépéseket tenni :D én sem mernék XDD
2012. aug. 10. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:
nem mindig a pasinak kell kezdeményeznie figyu ha adja a jelét h akar járni veled akkor mond meg neki
2012. aug. 10. 17:39
 3/5 A kérdező kommentje:
És ha nem tetszem neki? Most az milyen h odaállok elé, h jaj te tetszel nekem, nem járunk? Ááá
2012. aug. 10. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem is eeröl van szó... :D hanem pl közeledsz felé szemezel vele esb ha nem tetszel neki ugyis meglátod... :D h mewg igen akkor ha ezek után sem hajt rád szívta... :D
2012. aug. 10. 20:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát majd megpróbálok alkotni valamit esetleg szemezni vagy mosolyogni rá. :D

De amúgy milyen jelei vannak, ha bejön nektek egy lány? :D Hogy viselkedtek vele?

2012. aug. 10. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!