Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira modanátok jó filmeket?
Van egy csaj akibe totál belezúgtam és mostanában elkeztünk randizgatni, a minap felhozódott hogy eljönne hozzám filmetnézni, de fingom sincs mien filmet nézzünk! Tehát tudnátok pár tippet adni h mien filmet nézhetnénk?
15/L 16/F
A 4-es válaszoló jól írja :D mivel szeretem a horrorokat, ezért nálam tuti bevágódna a srác ha készülne vmi jó kis félős horrorral :D
Én mondjuk nem nagyon ajánlom, hogy romantikus filmet válassz, de ez csak az én véleményem...hiszen én a legtöbb romantikus filmen elsírom magam,ami valljuk be, hogy egy ilyen randin nem túl előnyös:D (pl. szinte végig bőgöm P.S. I love you-t).
Ha tényleg nem vevő a horrorra, akkor ajánlom én is az Amerikai pitét. Mi moziban néztük meg a barátommal a 8. részét és vmi fenomenális volt :D(vicces, kicsit perverz, a végén romantikusabb, ami kapóra jött ha csókolóztunk:D)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!