Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/22 anonim válasza:
Nekem nagyon is, sőőt, még lehet ducibb is :D
15F
13/22 anonim válasza:
fiúk, hol jártok ti? látszik kis égyba****ók vagytok még. szépen is lehet mondani, ha nem tetszik, mert ennek a lánynak köze sincs a zsírdisznóhoz. ha ezt a lányt nem bírnád el, képzelem milyen izmos vagy -.-''.
14/22 anonim válasza:
Na végre valaki!!
Kedves 0:21, ugye leány vagy?! :D
Előző 15F voltam
15/22 anonim válasza:
Az még csak hagyján, hogy lány, de gondolom 75+ súlycsoportban.
16/22 anonim válasza:
nem, ha érdekel 165 centi, 45 kiló, mindig le soványoznak, de azért térjetek már észhez! a lány az lány, engem nem érdekel, hány centi és kiló!
17/22 anonim válasza:
Ez bizony kövér és nekem nem tetszik.
18/22 anonim válasza:
Nem. A vékony, max átlagos lányok jönnek be. Biztos van akinek ez az alkat tetszik (a szép arc is sokat számít), de nekem kellene.
(27F)
19/22 anonim válasza:
Az a baj, hogy aki a képen van az egy magas csaj. Magas és debella.
De a kis husik tetszenek az olyan 160/60, 165/65.
20/22 anonim válasza:
a 4-es jól írta.mondjuk nem szégyen járni velük de dugni jó őket nagyon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!