Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, ha magasan lennék vékony sok lánynál lenne esélyem? Miért lettem ilyen tákozottul alacsony fiú?!
Én is csak 160 cm-esre sikerültem. Én lány vagyok és volt egy pasim aki majdnem volt 2 m magas. Hát nem volt egyszerű! Mindig görnyedni kellett, neki előre, nekem hátra... Úgy örültem volna, ha egy kicsit lett volna alacsonyabb legalább! Olyan 10 cm-rel, az már igazán jó lett volna, mert bizonyos helyzetekben nagyon nem jelent előnyt a nagy magasság különbség, például táncnál egy sima lassúzásnál, akkor is görnyedtünk basszus...
Hidd el, nem olyan kicsi az a 165 cm. Lásd, aki törpe növésű és van családja és nem ám törpe felesége hanem normális növésű nő!
Szerintem inkább más volt a háttérben amiért kikosarazott, mert egyszerűbb lehet arra fogni, semmit megmondani hogy bocsi, de nem tetszel sehogy...
Aki igazán akar téged, nem fogja zavarni hogy kicsit alacsonyabb vagy!
Én láttam csajt 170 felett volt, szerintem simán volt 180 vagy több! Neki sem lehet akkor egyszerű párt találni, bár én úgy látom mintha a pasiknál nőtt volna az átlag magasság. Olyan sok "óriás" tinédzser van komolyan, egy fejjel simán magasabbak nálam. Nem tudom miért lesznek ők meg ilyen nagyok, hirtelen megnyúlnak de nagyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!