Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy mi legyen. Kicsit felemás érzéseim vannak. Mit tanácsoltok?
:O neked akk kijutott jócskán a rossz fogakból :/
akk még jobb állapotban volt és mondtam h ahhoz ne nyúljunk :D
am te eszel sok cukrot v iszol kólát sűrűn?
Én most leálltam minden ilyesmiről, azóta nincs gond, nem rosszabodott az állapot :D
Ink így minth menni kelljen a fogászhoz :S
nemtom, nekem azt mondták h begyulladhat és akk nincs mit tenni, jön műtét , meg hullhat a hajam meg ilyenek :S
szval ink leszoktam róluk.. olyan ezis mint a cigi :D
Hmm szerintem ennél rosszabb nem lehet :/
De szerencsére nem cigizek :D Nem sikerült rászoktatniuk.
Énse, bár az lehet kevésbé ártana :S
arra viszont már rájöttem h a fogmosás semmit nem ér :D
Te jó ég!!! Rossz letörött lyukas fogak, büdös száj, cigi szag, kávés sárgaság, "fúj fogmosás ...
Nem érzitek igénytelennek magatokat miatta? Van nektek párjaitok?!!
Kérdező, most, hogy így olvastam ezt a beszélgetést, amit jobban tettek volna ha privátban tárgyalnak ki, inkább lépj a tettek mezejére, mielőtt el nem jutsz odáig, hogy egy csóknál elhányod magad!
Nem azt mondtam h nem mosok fogat, csak h mind1 h megmosom -e vagy sem, nem segít a fogaimon..
Am szoktam fogatmosni, mert nem akarom h büdös legyen a szám ;)
Úgyh ne kötekedj :@
Ok, akkor úgy érzed semmit sem ér, de hidd el ér! Tudom a rossz fogak részben genetika eredménye, de azért a jó és hatásos fogmosás, igencsak eszköz lehet a fogak megtartásához, még akkor is, ha úgy gondolod, hogy nem.
Nem csak a büdösség ellen van, sőt!
És tényleg ne féljetek már ennyire a fogászattól! Menjetek el és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!