Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Funkyboy135 kérdése:
Mennyi pénzt vigyek első randira?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Ennyi a lány is. Városi szabadtéri rendezvényre mennek vele.Segitsetek!2012. aug. 8. 07:47
1/6 anonim válasza:
1-2 ezrest érdemes,hogy hátha közbe jön egy hamburgeres,és akkor már kóla is kell...De étterembe senkit se vigyél.
2/6 A kérdező kommentje:
És ha elmegyek egy büfé előtt kérdjem meg hogy szeretne e valamit? És első radni után csak puszit adják vagy majd a csaj kezdemenyezze vagy én?
2012. aug. 8. 07:55
3/6 anonim válasza:
Elsőre ne vagy csak nagyon kis értékben fizess neki mert a végén "elkanászodik". :)
4/6 anonim válasza:
"És első radni után csak puszit adják vagy majd a csaj kezdemenyezze vagy én? "
Jóhogy nem már mi elégítsük ki helyetted. "Vazze". Neked kell kezdeményezni, nyugodtan mehet a dolog. Ha nem tetszik neki akkor visszaveszel a tempóból, és kész.
Ennyi, nem kell túlbonyolítani.
5/6 anonim válasza:
Esetleg van egy B változat, hogy bemikrofonozlak és kapsz egy fülest is, én pedig egy fekete furgonból adom neked az utasításokat! Sok pénz nem kell, mert beépített ember lesz a büfés, a vécés, meg a mutatványosok is!
6/6 anonim válasza:
Igen, úgy, ahogy leírtad. Elmentek a büfé mellett és kedvesen megkérdezed kér-e valamit.
A kezdeményezést neked kéne majd kezdeményezni, figyeld a reakcióit, abból ki fog derülni, hogy túl rámenős vagy-e, vagy pont jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!