Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ez miért van így?
Én?:D Teljesen megvagyok békélve evvel a felállással, sőt még örülök is neki, hozzám általában csak normális arcok jönnek. És mind jóval idősebb 22-nél. Eddig ahány próbálkozásom volt ez alattival annak gyönge vége lett. Szerintem, az én saját véleményem szerint silány a felhozatal tizenévesek terén, így nem is kapargatom annyira ezt a dombot..
Meg különben is én mit kezdjek egy 17 éves fiúval?! Lassan 20 évesen a hajamra kenhetem, hozzám még "gyerek". Nem akarok általánosítani, szóval eddig amit írtam az átlagra vonatkozik nem mindenkire.
De szerintem egy 17 éves lánynak is sokkal jobban tetszenek a 20-20on évesek.. Mivel a fiúk ebben a korban 16-9 még le vannak maradva testileg és szellemileg is a fejlődésben.
Ez az én véleményem. Azok az emberek akiket én látok, vagy ismerek ilyenek. Vannak kivételek, átlagról beszélek.
Hát szeritnem sokkal szebbek, izgatóbbak a számodra partyribiként aposztrofált lányok. Inkább legyen mellettem egy szép nő, mint egy ronda vagy átlagos.
Az hogy valaki visszafogottabb, lényegtelen. Szép legyen a nő és nőies, torna csuka felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!