Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, az ilyen típusú pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az ilyen típusú pasik jobban bejönnek nektek?

Figyelt kérdés

Bejön az ha aranyos egy srác? mármint, persze h szeretitek, de párkapcsolat szempontjából. a kedves fiúk inkább 'barátnak valók', nem? vagy jobban szeretitek őket kapcsolatban?

kort is írjatok légyszi!(:

2012. aug. 5. 21:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem
2012. aug. 5. 21:43
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem eddig csak aranyos barátaim voltak.:)Ki nem állhatom a bunkókat.

Számomra fontos tulajdonságok egy srácban:

-kedvesség

-jó szándék

-optimizmus

-határozottság

-nyitottság

20/L

2012. aug. 5. 21:43
 3/11 anonim válasza:
csatlakozom az előttem lévőhöz 18/L
2012. aug. 5. 21:45
 4/11 anonim ***** válasza:
nah persze, a két előző a tökéletes pasiról beszél, csakhogy az nem létezik, vagy egyik vagy másik
2012. aug. 5. 21:47
 5/11 anonim válasza:
Hát igen azt is szeretjük de inkább az olyan fiúkért vagyunk oda akiket nehéz megszerezni ... én úgy vagyok ezzel ha valakinek tetszik az a fiú akkor nekem is felkelti az érdeklődésemet ;) Legyél cuki és elérhetetlen a lányok számára ;) L/16 :)
2012. aug. 5. 21:50
 6/11 anonim ***** válasza:

Klaudia:

Nem kell elérhetetlennek lennie, csak válogassa meg a partnereit, legyenek igényei! :)

2012. aug. 5. 21:56
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem a tökéletes pasit kérdeztem, csak hogy (járás szempontjából) hogy viszonyultok az aranyos fiúkhoz. akik mindig (vagy általában) nagyon kedvesek veletek. mert én azt látom, hogy a lányok inkább a bunkó p*csökre buknak...
2012. aug. 5. 22:25
 8/11 anonim ***** válasza:

4-es? Ettől még, mért lenne tökéletes egy férfi?

"kedvesség

-jó szándék

-optimizmus

-határozottság

-nyitottság"

hiszen egy részt attól még lehetnek rossz tulajdonságai valakinek, ha sok jó is van benne, továbbá olyan is akadhat amit te negatív dolognak látsz valakiben, ugyanazt lehet hogy mást pozitívnak látja, továbbá ha egy férfi nem szerelmes egy nőbe lehet hogy úgyis megcsalná a csajt, ha amúgy teli van jó tulajdonságokkal, de ha szerelmes lenne egy nőbe akkor meg lehet hogy akármilyen rossz tulajdonságai mellett is, a tenyerén hordaná....

22/f

2012. aug. 5. 23:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is osztom a második válaszoló válaszát. Nekem még az is kell, hogy azért művelt is legyen. 17/L
2012. aug. 10. 21:01
 10/11 anonim ***** válasza:
na az,hogy a lanyok a bunko faszokra buknak, kb. olyan szintu allitas volt, mint hogy a fiuk a ribancokra. NEM MINDENKI. en peldaul csak aranyos fiukkal jarnek,nagyon kedvelem,ha valaki udvarias, segitokesz, meg tud nevettetni, ugyanakkor ne legyen seggnyalo. legyen oszinte,ha nem tetszik neki valami, (bizonyos hatarokon belul) de ez nem tevesztendo ossze a bunkosaggal. sok sikert :)
2012. aug. 10. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!