Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony fiú vagyok és a vékony lányokhoz vonzódom, nagyon felszínes vagyok?
Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 17:19
1/6 anonim válasza:
az tengerszint alatti. szóval nincs gond.
2/6 anonim válasza:
Nem vagyok a legvékonyabb fiú (kicsit izmos vagyok) és én is a vékonyabb lányokhoz vonzódom, de az olyanokhoz akik formásak:) Szóval nem vagy felszínes, senki se kezd olyannal aki taszítja. 24F
3/6 anonim válasza:
Dehogy vagy felszínes, senki nem választja meg, mit tart vonzónak.
4/6 anonim válasza:
Ahhoz vonzódsz amihez vonzódsz, csupán emiatt még senkinek sincs joga felszínesnek tartani téged.
5/6 anonim válasza:
Nem, csak nyomorék, és gyanítom, debreceni...
6/6 anonim válasza:
Nem vagy felszínes. Vékony lány vagyok,és én se jelentkeznék rá,hogy a párom kilapítson,már bocsánat a kifejezésért. Legalább a szerelmem legyen olyan amilyennek én akarom,ha már a család és a barátok nem. Különben is,egy kapcsolathoz szerelem kell,meg vonzalom,és ha nincs meg,semmit se ér. Tehát ha ez jön be neked,akkor keresd ezt,és ne erőltess magadra valami mást,mert "csak az van" meg mert "akkor nem leszel felszínes".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!