Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor lesz végre komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz végre komoly kapcsolatom?

Figyelt kérdés
16 vagyok, lány. Sosem volt még barátom, szűz vagyok, és még csókolózni sem csókolóztam. Az emberek szépnek tartanak, sok bókot kapok, jó az alakom is mert már jó ideje sportolok ugyanakkor egész csajosan öltözködöm, nagyon kedves vagyok mindenkivel, szeretek barátkozni, sosem vagyok bunkó, mindez mégsem elég. Nem azért írok mert viszket már alul, csak szeretnék már egy normális fiút. Az eddigi fiúk akikkel beszélgettem vagy komolytalanok voltak vagy csak a szexre mentek. Én ennél többre vágyom, azt akarom hogy törődjenek velem, hogy SZERESSENEK szerelemből. Talán néha zárkózott vagyok, de van rá okom, mert a szüleim elváltak és nem bízom meg rögtön valakiben anyukám szenvedését látván... Apám sosem volt igazi se apaként, se férfiként, nem igazán szeretett, sosem mondott semmit a fiúkról mert tulajdonképpen leszart egy az egybe (jelenleg is külföldön él és azóta se látogat meg). Egy férfi sincs most az életemben, aki úgy szeretne mint anno nagyapa, szeretethiányom van nagyon(a férfi nemet tekintve). Szeretnék már valakibe 100%-ig megbízni, akivel komoly dolgokról is el tudok beszélgetni és intelligens, sportoló mint én, megbízható és kedves, és nem ronda. Szerintem ezek nem olyan komoly elvárások. Eddig csak inkább olyan fiúkban tudtam volna megbízni, akik nem igazán vonzottak külsőre :( Nem vagyok társkereső oldalakon, nem keresem mindenhol a nagy őt, nem támadok le minden nekem tetsző srácot az utcán. Egyáltalán nem látni rajtam azt hogy annyira kéne valaki, hogy pasihiányom van, mert nem mutatom ki az érzéseim csak úgy, még a barátaimnak se mondom igazán hogy magányos vagyok, de ha egyedül vagyok néha sírok emiatt. Mi lehet a baj?
2012. aug. 4. 21:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hogy mi lehet a baj? Elég sok minden, de ami az írásodból mindenképpen kiderül az az, hogy a probléma nem személyedben keresendő. Mert olvasva a kérdésed és a magyarázatot, kifejezetten értelmes lánynak tűnsz :)

Az okok pedig ezer félék lehetnek. Rossz nevelés; a média negatív és rossz irányba történő befolyásoló hatása; szociális háttér és egyebek.

Bízz, mosolyogj, keresgélj! A lényeg, hogy ne add fel! :)

2012. aug. 4. 22:32
 12/19 anonim ***** válasza:
Sonata; ez egy teljesen korrekt válasz volt.
2012. aug. 4. 22:36
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki biztató válaszokat írt :) Nem háborodtam fel, mindenhol van igazság :) Nem szoktam feladni csak úgy, és nem vagyok önbizalom hiányos se szerencsére. De nekem is vannak hullámvölgyek, mikor lecsúszik az önértékelésem, na olyankor nem vagyok a toppon... Néha sírok mikor egyedül vagyok, ezt persze jól eltitkolom a környezetemben, mert szerintem ez még nem olyan probléma ami miatt sírni kéne, de akkor még is minden rossz számomra (összegyűlik minden egyszerre). De általában vidámnak mutatkozok :)
2012. aug. 4. 22:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Milyen további kritériumaid vannak? Például magasság, anyagi helyzet, életkor?
2012. aug. 4. 22:56
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy kritikus lélek, mint írtam tényleg nincsenek komoly elvárásaim. A magasság nem nagyon számít, de azért jó ha nálam magasabb a srác. Mondjuk nálam nem nehéz magasabb fiúkat találni, mert 160 cm vagyok összesen :)) Az anyagi helyzet nem befolyásoló tényező számomra. Ha egy szegény srác kitartóan küzd a céljaiért és azért hogy változtasson a helyzetén, akkor sokkal inkább vonzódom hozzá, mint egy olyan sráchoz aki dobálja a pénzt és azt hiszi engem meg lehet venni pénzért. Mert nem, nem vagyok pénzéhes. Életkort tekintve meg fiatalabbakkal nem kezdenék, mert a korombeliek többsége is elég komolytalan, a felső korhatár meg szerintem 25, de annál idősebbel már nem igazán szeretnék összejönni.
2012. aug. 4. 23:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Ezek alapján megfelelnék neked. Ha sportolsz akkor gondolom nem is dohányzol vagy partidrogozol, ami újabb plusz pont. De mivel általában nincs szerencsém, megkérdezem a végső, mindent eldöntő kérdést: Hol laksz?
2012. aug. 4. 23:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Az előéleted alapján nem lesz könnyű dolgod, de annak se, akit végül közel engedsz magadhoz. Olyan elvárásaid vannak, amik nem könnyen teljesíthetők, és mint teljesítményorientált sportoló, nagyok a követelményeid, és nehéz lesz olyan férfit találni, akire mindez ráillik (ráadásul édesapád hibáit senkivel sem tudod majd kompenzálni/kompenzáltatni). Nem állítom, hogy 100%ig lehetetlent akarsz, de mire megtalálod, még sajnos sokat fogsz sírni egyedül. Ha meg megtalálsz vkit, akkor meg egy kis hiba után (amit azért nem olyan nehéz elkövetni) le fogsz halni - és vissza a START mezőre.
2012. aug. 5. 00:30
 18/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: van igazság abban amit írtál, ezért is örülök hogy elmondtad a véleményed. Valamiben viszont nem tudok veled egyetérteni. Szerintem a mai világban a lányok elvárásai a fiúkra nézve igen is jóval magasabbak mint az enyém. Nem mondom, hogy alacsonyra raktam a mércét, de közel sincs egy átlagos csaj kívánságaihoz! Sportolókat azért részesítem előnyben, mert én is az vagyok, és már is lenne bennünk valami közös, amiért megértenénk egymást. Hogy mért nincsenek nagy igényeim? Mert sok fiú ismerősöm van akik nagy része bejön (köztük van aki nem sportol!), tehát nem vagyok nagyon válogatós. Az a nagy hibám szerintem, hogy az új emberekkel zárkózott vagyok. Eddig azoknak a fiúknak, akik tetszettek és megismertem, egy idő után megnyíltam és barátnak fogadtam őket, csak aztán jött a pofára esés hogy: elköltöztek, van barátnője vagy bunkó, vagy totál hülye, vagy perverz. A másik pedig, hogy soha nem bántok meg senkit szándékosan, kedves természet vagyok amit a sok közeli barátom is igazol. Ez alapján ha találnék egy fiút akivel meg lenne a kölcsönös szimpátia, akkor nem hiszem hogy elhagyna rögtön..
2012. aug. 5. 16:58
 19/19 anonim ***** válasza:

#17. vagyok:

Ha már megszólítottál, válaszolok. :-)

Nem volt kevés, amit írtál magadról a kérdésben, de természetesen az összes körülményt nem lehet leírni, azt csak kizárólag te ismerheted (mik a motivációid, mit szeretnél elérni stb.). Én pedig a leírtak, a tapasztalatom és a megérzéseim alapján próbálom leírni a véleményemet a legkevesebb plusz feltételezéssel úgy, hogy még talán hasznodra is váljon. Ez a korlátok miatt (nem ismerek minden körülményt, nem akarok regényt írni stb.) természetes, hogy hiányos. Ezt bele kell kalkulálni!

Amit még érdemben hozzá szeretnék fűzni az az, hogy senki sem akar többet mint te. Mindenki egyetlen dolgot akar csupán: boldognak lenni. Csak mikor elkezdi kibontani a kívánságai láncolatát és kritériumrendszerét, akkor látszik igazán, hogy mit is fed ez az egyetlen fogalom, és mit is jelent az az egyén számára. És ennek a kis szegmensei külön-külön általában még jól is mutatnak, csak sajnos összességükben (rendszerbe foglalva) már nem biztos, hogy működnek, és egyáltalán léteznek-e abban a kombinációban (ti. az egyén, a tulajdonságai és vágyai összeegyeztethetők-e). Ezt persze előre is lehetne látni, de ehhez oly fokú ön-, és emberismeretre lenne szükség, ami kevés ember sajátja.

Én kívánom, hogy sikerüljön a te saját, különbejáratú boldogságod, de ha túl sok a próba, és túl hasonlók a kimenetelek (ti. kudarc), akkor az jelzésértékű lehet, mert "az őrület biztos jele: mindig ugyanazt csinálni, és mégis más eredményt várni" - és ezzel legkevésbé sem akartam azt mondani, hogy őrült vagy. :-)

Amúgy látatlanban szimpatikus lány vagy, és okosnak is tűnsz, de néha ez lehet inkább hátrány, mint előny, mert a legtöbb gondunk abból fakad, hogy "a h.lyéknek minden olyan egyszerű, az okosoknak meg minden olyan bonyolult".

2012. aug. 5. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!