Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz végre komoly kapcsolatom?
Hogy mi lehet a baj? Elég sok minden, de ami az írásodból mindenképpen kiderül az az, hogy a probléma nem személyedben keresendő. Mert olvasva a kérdésed és a magyarázatot, kifejezetten értelmes lánynak tűnsz :)
Az okok pedig ezer félék lehetnek. Rossz nevelés; a média negatív és rossz irányba történő befolyásoló hatása; szociális háttér és egyebek.
Bízz, mosolyogj, keresgélj! A lényeg, hogy ne add fel! :)
#17. vagyok:
Ha már megszólítottál, válaszolok. :-)
Nem volt kevés, amit írtál magadról a kérdésben, de természetesen az összes körülményt nem lehet leírni, azt csak kizárólag te ismerheted (mik a motivációid, mit szeretnél elérni stb.). Én pedig a leírtak, a tapasztalatom és a megérzéseim alapján próbálom leírni a véleményemet a legkevesebb plusz feltételezéssel úgy, hogy még talán hasznodra is váljon. Ez a korlátok miatt (nem ismerek minden körülményt, nem akarok regényt írni stb.) természetes, hogy hiányos. Ezt bele kell kalkulálni!
Amit még érdemben hozzá szeretnék fűzni az az, hogy senki sem akar többet mint te. Mindenki egyetlen dolgot akar csupán: boldognak lenni. Csak mikor elkezdi kibontani a kívánságai láncolatát és kritériumrendszerét, akkor látszik igazán, hogy mit is fed ez az egyetlen fogalom, és mit is jelent az az egyén számára. És ennek a kis szegmensei külön-külön általában még jól is mutatnak, csak sajnos összességükben (rendszerbe foglalva) már nem biztos, hogy működnek, és egyáltalán léteznek-e abban a kombinációban (ti. az egyén, a tulajdonságai és vágyai összeegyeztethetők-e). Ezt persze előre is lehetne látni, de ehhez oly fokú ön-, és emberismeretre lenne szükség, ami kevés ember sajátja.
Én kívánom, hogy sikerüljön a te saját, különbejáratú boldogságod, de ha túl sok a próba, és túl hasonlók a kimenetelek (ti. kudarc), akkor az jelzésértékű lehet, mert "az őrület biztos jele: mindig ugyanazt csinálni, és mégis más eredményt várni" - és ezzel legkevésbé sem akartam azt mondani, hogy őrült vagy. :-)
Amúgy látatlanban szimpatikus lány vagy, és okosnak is tűnsz, de néha ez lehet inkább hátrány, mint előny, mert a legtöbb gondunk abból fakad, hogy "a h.lyéknek minden olyan egyszerű, az okosoknak meg minden olyan bonyolult".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!