Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet el szeretném vinni élményfürdőbe. Szerintetek pofátlanság lenne mondani neki, hogy felezzük a költségeket?
Egy hónapja vagyunk csak együtt.
de azt találtam ki, hogy elviszem élményfürdőbe...:D
a gáz az, hogy a város ahol van kb 80 km re van tőlünk. az oda vissza 160 km, benzinbe minimum 4000 ft.
fürdőbelépő fejenként 1200, ottartunk, hogy 6 ezer ftm és mégnem ettünk, nem ittunk semmit.
nincs munkám, most elég szarul állok anyagilag.
de nagyon el szeretném vinni. :)
arra gondoltam, ha mástnem, legalább a saját belépőjét fizethetné vagy valami..., vagy szálljon be a benzinpénzbe.
vagy pofátlanság ezt kérni?
ha volna pénzem egy kevéske is, egy percig sem gonolkodnék, és nem kérnék tőle semmit sem...de így..:/
szégyenli a testét?! XD
nem hiszem nem olyan csajszi.de lehet téll várok vele nemtom...meg igazából én is tök elszeretnék már menni ;)
hat egy honap utan szerintem ugy szep ha te fizeted, vagy gyujtesz, vagy nem viszed.:)
szerintem a kozos feizetes akkor kezdodik mikor mar hosszabban vagytok eggyutt.:)
jöv 7 en névnapja lesz szal arra gondoltamegy pancsizást ki.
jo persze fogalomzavar bocsi, eggyüt emgyünk akkor már természetesen. :)
amugy meg már 2 hete van szex szal nem tudom mi lenne neki az intim benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!