Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha szeretnék nudista lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretnék nudista lenni, de tartok a megaláztatástól?

Figyelt kérdés
pl hogy kinevetnek,mert kövér,vagyis inkább macis vagyok,vagy nem nagy a szerszámom.Egyáltalán hogy lehet egy nudista strandon csajozni?
2012. aug. 2. 17:09
 1/9 anonim ***** válasza:
nemtom, de nekem ha pucér csajok mászkálnának körülöttem tuti felállna a farkam
2012. aug. 2. 17:11
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
A nudistáknak tök természetes a meztelenség, pont leszarják hogy milyen vagy, arról nem is beszélve hogy ők sem tökéletesek. Ha elmész ilyen helyre meglátod.
2012. aug. 2. 17:11
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
nudizunk együtt? :)))) 18/F
2012. aug. 2. 17:13
 4/9 A kérdező kommentje:
hát,nem is tudom,nem vagyok egy nyitott természet,de szeretnék az lenni.3.nak-bocs,de nem a homokozóban keresem a boldogságot,és ha már megyek ilyen helyre,minél kevesebb embert ismerjek.
2012. aug. 2. 17:16
 5/9 anonim ***** válasza:

hát casjozni szerintem nehezebben mint egy sima strandon, ilyen helyen jobban elzárkóznak azért ettől, hacsak nem makulátlan a külsőd mindehol...:D

de attól viszont ne félj hogy kinéznek, ott pont ez a lényeg h nem számít az ilyesmi, hacsak nem vagy,, fekélyes meg rühes biztos nem nézek ki:D

2012. aug. 2. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:

A nudista strand és a nőgyógyász ágya abban hasonlít, hogy fullos 20-30 éves nőket képzelünk oda, akik a tökéletes közeli testüket mutogatják és ráizgulnak az orvosra/fürdőzőkre.

Abban különbözik viszont, hogy amíg a nőgyógyászhoz tényleg járnak fullos nők - de pókhálós vének is akár - addig a nudi strandra szőrös és nem fullos pasik járnak a pókhálós nőkkel. Nem fogsz te ott nyelvet lógatni...

21F

2012. aug. 2. 19:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát,nem tudom,én még nem voltam ilyen helyen,majd ha lesz bátorságom,megyek,aztán kiderül.
2012. aug. 2. 19:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Tartasz a megaláztatástól? Egy nudista strandon?! Mégis, milyennek képzelsz el egy nudista strandon?! O_o"

A nudizmusnak pont az a lényege, hogy az emberi test sokféle és változatosságában szép, esztétikus. Nagyon sokféle fajta forma ember jár oda, és nem, nem lesz mindenki bombázó, sőt.

Eleve, kizáró ok egy nudista strandon az erekció stb. Nem azért mennek ki az emberek, hogy stíröljék egymást, beszólogassanak, kinek mekkora micsodája van vagy épp nincs.

Csajozni, ismerkedni persze lehet, DE/ÉS ugyanúgy, mint egy fürdőruhás strandon.

2012. aug. 2. 21:04
 9/9 anonim ***** válasza:
*képzelsz el egy nudista strandot
2012. aug. 2. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!