Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ilyen fogakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyen fogakkal lehetne sikeresen csajozni?

Figyelt kérdés

Persze nem nevetnék sokat csak úgy, hogy ne látszódjon.

[link]

2012. aug. 2. 14:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Igen

De előtte egy fogrovos és kb 5 milla.

2012. aug. 2. 14:51
 2/16 anonim ***** válasza:
Never.
2012. aug. 2. 14:52
 3/16 A kérdező kommentje:
Csak sajnos a lovéval hadilábon álok.
2012. aug. 2. 14:52
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem most kéne fél vagyon fogorvosra ha odafigyeltél volna rá. Én biztos h meg nem csókolnálak. Már boccs
2012. aug. 2. 14:53
 5/16 anonim ***** válasza:
Minden kepen eloszor a fogorvos es aztan a csajozas,nagyon el hanyagoltad a fogajidat!Nem sertes kep mondom,de en meg nem csokolnalak:P
2012. aug. 2. 14:54
 6/16 anonim ***** válasza:
Te ezt fognak nevezed?
2012. aug. 2. 14:56
 7/16 anonim ***** válasza:
nyami
2012. aug. 2. 14:59
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Csajozás előtt inkább gyűjtögess fogorvosra, komolyan mondom. Nem akarlak megbántani, de ha nekem egy ilyen srác udvarolna, nekem az jönne le, hogy igénytelen...
2012. aug. 2. 15:01
 9/16 anonim ***** válasza:

Ismerek egy srácot, nála talán még rosszabb is a helyzet, mégis komoly kapcsolata van évek óta. Pedig a lány csinos, ápolt, sőt, a srác is az, csak éppen a mosolya nem egy fogkrémreklámba való.

Úgyhogy nincs veszve semmi, ha nincs olyan szájszagod mellé, amitől majd el kell ájulni. Drága a fogorvos, az tuti, de én azért gyűjtenék rá a helyedben, nem akarnám elveszíteni mindet.

2012. aug. 2. 15:02
 10/16 anonim ***** válasza:
huhh istenem ezek már fogak..:OO nagyon brutális..soha nem csókolnálak meg persze ettől más lánynak lehet gusztusa hozzá xdxdxd szerintem ez nem jön be egy csajnak sem és ha igen az orvosi eset...goo fogorvos xd
2012. aug. 2. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!