Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok már olyan reménnyel teli, aki imádja a lányokat, rajong értük, mint régebben?
Valahogy már nem tetszik ez nekem, ami változás, pontosabban felébredések, megvilágosodás zajlik le benne. Például egy éve, ha találkozol velem, tuti egy aranyos, kedves, vidám srácot látsz, aki minden aranyos, bájos lányban csak a jót látja és sóvárog is utánuk, úgy képzeli el, hogy ezek a lányok szeretnivalóak, kedvesek, odabújósak, hűségesek. De, ha megnézel és találkozol velem, már nem ezt látod. Megnézem a szép lányokat, de már csak azt ltom, hogy de megdugnám, viszont tuti jellemre egy kis aljas, beképzelt, undok, hűtlen, felszínes, pénzéhes kis hárpia. MIért ez a változás? :(
Szeretnék olyan lenni, mint régen!
ugyanez nálam is.
Bár én inkább úgy mondanám, régen teljes erővel ismerkedtem, ha megtetszett valaki, mert akkor mindenki "körbezsongott". Ma már alig foglalkoznak velem, sőt inkább negatív jelenség vagyok mint pozitív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!