Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti kezdeményeznétek ha tetszene egy fiú vagy várnátok, hogy ő kezdeményezzen?
Én nem merte, és vártam, hogy a fiú kezdeményezzen. 8 hónapot kellett várni rá (én már az ismeretségünk elején belezúgtam, ő inkább később kezdett érdeklődni, mikor már jobban ismertük egymást), de megérte, 2,5 éve együtt vagyunk. :D A mai napig úgy érzem, hogy elrontottam volna azzal, ha az elején én közeledek, mert szerintem ő akkor még csak haverként tekintett rám.
22/L
hagyom hogy a pasi kezdeményezzen. Hogy ő írjon rám, stb..
23/N
Mai világban az lép, akinek megtetszik a másik.
Ha a nőnek tetszik meg a fiú akkor ő.
Ha a nő biztos benne, hogy a fiunak is tetszik (100%-ig), akkor lehet max várni arra, hogy ő lépjen.
De attól a fiú nem fog feltétlen lépni, hogy lássa rajtad, hogy tetszik neked.
Szóval, ha nem vagy 10000%-ig biztos, hogy tetszel annak a pasinak, akkor te lépj, mert ő valószínű soha nem fog.
ők ezt csinálják kezdeményezés helyett:
https://www.youtube.com/watch?v=fWNaR-rxAic&feature=BFa&list..
Ahelyett hogy kiderülne hogy van-e vkije vagy nem homi-e :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!