Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek rólam, vajon miért nem találtam még meg az igazit?

Figyelt kérdés
Szóval, fiú vagyok, 20 éves leszek az őszre, 182cm, 85kg rövid hajú, zöldszemű, egyetemista, rockzenész, nagyon kommunikatív,jó humorérzékkel rendelkezem, rengeteg nő barátom van, és mindenki nagyon kedvel, e még sosem volt barátnőm mi lehet a gond?
2012. júl. 31. 21:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

csúnya vagy, vagy ha nem vagy csúnya, nem szép a fogsorod vagy bunkó vagy/ vagy túl szerény

passz

vagy túl tökéletes:D

2012. júl. 31. 23:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Amiket leírtál mind jó tulajdonság, úgyhogy ha csak nem a külsőddel van valami nagyon komoly gond, akkor vagy túl jónak tartanak a csajok körülötted, vagy nem látnak a szemüktől. Amúgy ha vannak jó lány barátaid, ők mit szólnak ehhez? Őket nem kérdezed meg, hiszen jobban ismernek mint mi itt..
2012. aug. 3. 15:35
 13/14 A kérdező kommentje:
A lány barátaim előtt nem szeretek ilyesmiről beszélni, mert zavarba jövök, igaz, ők gyakran kérdezik, h mikor szerzek már valakit, vagy hogy biztos h van valaki, csak nem akarom nekik bemutatni stb...
2012. aug. 5. 20:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Lehet hogy nem szeretsz a lány barátnőid előtt erről beszélni, dehát mégis csak ők állnak hozzád ilyen szempontból a legközelebb, és ha ők sem tudják hogy mi a gond, akkor mi itt hogyan tudnánk segíteni.

Szerintem nyugodtan megkérdezhetnéd tőlük is, biztosan segítenek :)

(bocs a lassú reakcióért, nyaraltam..)

2012. aug. 11. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!