Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen így barátnőm, ha alacsony fiú vagyok, így kb. a 150-160cm körüli lányoknál lenne csak esélyem a magasságom miatt? Van egyáltaláln olyan lány, aki adna esélyt egy alacsony fiúnak?
Figyelt kérdés
2012. júl. 29. 17:28
11/15 anonim válasza:
hát igen ez szívás, aki 175 cm alatt van annak nincs könnyű helyzete, én is 172 cm vagyok és volt elég sok gondom ezen "magasság" miatt. Nem egyszer kaptam a képembe a magassarkú mániát., a 160 cm-es nők is magas férfiak után mennek, sajna de így van 180 a minimum cm-ben.
12/15 A kérdező kommentje:
Sejtettem, fogadok, ha kiírnám, hogy 190cm magas vagyok kapnám a priviket tucatszámra. Meg sem kellett volna születnem! :(
2012. júl. 30. 20:56
13/15 anonim válasza:
Figyelj nem érdemes ezért az embernek ilyenek gondolkoznia, hogy meg sem kellett volna születned, attól még értékes ember lehetsz, persze sajnos ez nem számít "menő" tulajdonságnak manapság sajnos. Tanulj és szerezz sok pénzt, azzal visszavághatsz nekik..
14/15 anonim válasza:
Engem nem zavarna,sőt én nem szeretem,ha a fiúra valósággal 'fel kell,hogy nézzek'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!