Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KékszemüMáté kérdése:
Szerintetek lányok mennyire vagyok csúnya? (Lent)
2012. júl. 29. 17:24
1/12 anonim 

válasza:

Hát a jó isten elég rendesen kiszúrt veled ....
19/L
2/12 anonim 

válasza:

Még ha nem lenne tiszta homályos a kép akkor talán tudnék is véleményt mondani!A szemed sem látszik! 26/L
3/12 anonim 

válasza:

Az alapok nem lennének rosszak (szerintem helyes arcod lehet a hatalmas szemüveg alatt), de kiforratlan vagy, még érned kell, nem is keveset.
6/12 anonim 

válasza:

A véleményemet röviden kifejtettem itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Minta lenne egy kis tokád, sőt nem is kicsi, még röfi is megirigyelné. Tükörben fényképezkedni gáz, a szemüveg meg mintha kicsi lenne rád, és ferdén áll. A hajad olyan, mintha a 2 éves húgom próbálta volna felzselézni több kevesebb, de inkább kevesebb sikerrel. És a tükör is koszos, a fogkrém meg gondolom létfontosságú a képbe. De amúgy egész jó kép. Ne haragudj ha megsértettelek, lehet, hogy szándékos volt. Legyen szép napod.
Ui.: Ugye ez a bu zi név csak valami vicc? Ha már búzának akarsz tűnni, írd le helyesen. Vagy most ez a menő?
Üdv, legyen szép napod:)
7/12 anonim 

válasza:

Ja, és egy jótanács: legközelebb ne vágj ilyen malacfejet.
8/12 anonim 

válasza:

Ú, ezen még gázabbul nézel ki. Sportolj valamit, és figyelj a tartásodra, így kicsit krumpliszsák feelinged van.
9/12 anonim 

válasza:

Szerintem aranyos vagy, kicsit eddz (nem arra gondolok, hogy hatalmasra gyúrd magad, csak erősödj és formásodj) és szőrösödj, és igazi macsó is lehetsz :)
10/12 anonim 

válasza:

Egy kis edzés valóban nem ártana. Itt nem azon van a lényeg, hogy szét gyúrd az agyadat, hanem, hogy formásodj. És valami új frizura sem ártana. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!