Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon magányos vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon magányos vagyok, nemtudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kezdek depressziós lenni,mert alapjáraton is hangulatember vagyok,de 1 éve nem volt barátnőm és most már magányos is vagyok,minden este bolyongok a városba,órákat csak nézek ki a fejemből és érzem,hogy valami hiányzik az életemből .. mégpedig egy szép barátnő ..

Azért írtam,hogy szép,mert össze tudnék jönni kevésbé csinos lányokkal,de az az igaszság,hogy tudom,hogy velük nem lennék boldok és ez nekik is rossz lenne .. az a baj,hogy nem vagyok egy helyi keménygyerek aki megkaphat bármilyen jó csajt a városba még csak nem is nézek ki olyan jól ..

Nem ilyen póthajas plázacicákra van szükségem,csak egy aranyos és szép lányra .. sajnos rámegyek a külsőségekre nagyon .. érdekel mások véleménye,talán túlzottan is :S

például most beszélgetek egy csajjal,aki aranyos,de annyira nem tetszik .. ő viszont szeretne tőlem valamit,de bátyjám szerint bottal se kategória .. úgyh ezért nem is akarok vele talizni,holott esélyes,hogy például vele boldog lehetnék,de ugye a külsőségek .. és akkor ne is beszéljünk a kocsivételről,otthoni gondok stb,de ez nem ez a témakör ..

bocs a regényért

23/F

2012. júl. 28. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Itt sírsz? Sajnáltatod magad, amikor lenne egy lány aki tudna szeretni? Apukám, örülj hogy valakinek bejösz, nem tudhatod mikor lesz újra ilyen lehetőséged. Gyerünk, írj neki ;)
2012. júl. 28. 22:29
 2/8 anonim ***** válasza:
baráti/családi grilleken vagy akármilyen házibulikon nem látsz egy neked illő csajt se?
2012. júl. 28. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Már egy egész éve nem volt barátnőd? Azt a leborult , tényleg sok idő, akkor pl én mit szóljak, nekem még nem is volt, és ebből következőleg nem egy éve nincs... Akkor most depressziósnak kéne lennem ?
2012. júl. 28. 22:30
 4/8 anonim ***** válasza:
17 vagyok, kevés tapasztalattal, de úgy gondolom, jó tanácsot tudnák adni! tudom mondtad, hogy a külsőseégek híve vagy, de a külsőségre akkor megy az ember, ha egy-két éjszakánál nem akar többet... találhatsz szép lányt, "tökéletes" belsővel, de előfordul, hogy nem fog bejönni... ha a külsőségre mész, akkor pedig ne csodálkozz, ha a csaj, első alkalommal megcsal, mert ő is a külsőre megy...(ez elég hülyén hangozhat, de próbáld meg azt a bottal se csajt, tali, vagy valami, hátha bejön) :)
2012. júl. 28. 22:34
 5/8 anonim ***** válasza:
hát nem ártana önálló ízlést kialakítani, nem pedig a bátyádra hagyatkozni, de pl társkeresőt próbálhatnál, vagy szórakozóhely, baráti kör, strand stb csak akad v.ki aki tetszik
2012. júl. 28. 22:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Én meg 24 éve bolyongok a városba, mint valami magányos farkas. Soha nem volt nővel dolgom.
2012. júl. 28. 22:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Most azért nem akarsz azzal a lánnyla összejönni,mert a bátyád szerint ronda vagy, mert neked sem jön be?

Elég manipulatív személyiségnek tűnsz. Nálam az a probléma, hogy folyton távol élő szép lányoknak jövök csak be, én meg távkapcsolatot nem tudnék fent tartani sajnos.

Másrészt rondának tartom magam és emiatt élőben nem merek odamenni a lányokhoz, illetve félénk és gátlásos vagyok más emberek előtt. EGy igazi félén kisfiú.

Nem rég egy kigyúrt srác rám szólt egy buliban, hogy miért állok ott, miért nem megyek oda a lányokhoz, akkor ébredtem rá, hogy ha ennyire meglátszik mekkora nyuszi vagyok, akkor nem is csoda, ha a lányoknak sem kellek a környéken csak a neten külsőre jövök be nekik, mert ott nem érezheteik a félénkségemet, gátlásosságomat, ott egészen magamat tudom adni és az alapján sok lánynak szimpi vagyok és úgy tűnik valamiért külsőre is bejövök nem is egy lánynak még szépeknek is tetszettem már, ami külön furcsállok, nem is értem magam sem, hiszen olyna jó pasikat kaphatnának azok a szép lányok, de amúgy szoktak szemezni velem a lányok élőben is, csak félek kezdeményezni. Inkább a tömeg zavar, nem is a lánytól való félelem, ha egyedül van például egy láyn és csak én vagyok vele, akkor simán kezdeményeznék nála, hiszen ha le is égnék arrólc sak én tudnék és szerintem nem is támadna olyan durván le, mintha ott vannak a barátnői vagy más emberek is. Volt már ilyen tapasztalatom, láttam milyen bunkók tudnak lenni a lányok haveromékkal és velem is, mert együtt már mertem odamenni lányokhoz, de egyedül még nem, csak, amikor totál kettesben voltam egy lánnyal és vártuk a buszt közösen, aminek az lett a vége, hogy megöleltük egymást és megkaptam az elérhetőségét csak azért akadt el a dolog, mert pasija volt már...

Nem tudom veled szoktak ilyen szemezések lenni vagy egyéb jelek, mert ebből meríthetnél egy kis önbizalmat és talán jobb kedvvel jobban vonzanád a lányokat is, mert szerintem azoknál a lányoknál esélyes lennél te is.

Én észrevettem, ha vidámabb vagyok és kevésbé lehangolt, akkor sokkal több lány szemez velem vagy érdeklődik irántam a városban, a vicc, hogy még magasabb lányoknak is bejöttem már.

2012. júl. 28. 23:34
 8/8 anonim ***** válasza:
mér nem akadok én itt össze egy "városban bolyongóval" se? pedig én lány vagyok és én is ezt csinálom már egy hónapja...
2012. júl. 28. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!