Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok a véleményetekre várok! Valóban nagy szemét lennék? :D
Történt ugyanis hogy megismertem egy csajt, egy lány barátom részéről, pár órás beszélgetés után pedig elhivtam randira. Vacsorázni mentünk, mikor asztalt kaptunk viccesen megjegyeztem hogy remélem van nálad pénz mert felesbe fizetünk. Természetesen egy ergya poénnak szántam, és már kezdettől fogva tudtam hogy én állom a cechet. Na viszont a csaj válaszán még a szar is megállt bennem, idézem: "Na ne hogy már, te vagy a férfi az a dolgod hogy fizessél helyettem is!". De az arcát kellet volna látnotok... Poénra vettem a dolgot, megmondtam neki hogy "Csak vicceltem ám, nehogy komolyan vegyél, tudom hol a helyem.". Jött a válasz, egy egyszerű, tömör és rideg "helyes...". Ezután minden jól ment, ettünk ittunk megmondtam neki a pénz miatt ne aggódjon, minden ki lesz fizetve, ha a legdrágábbat akarja kajából-piából hát nyugodtan kérje ki. Én is így tettem, az árakkal mit sem törődtem. Jól bekajáltunk, rendesen be is boroztunk. A lánytól elnézést kértem, mivel WC-re kellet mennem, mondván: "Olyan kábelt kell kitolnom hogy ha cigány van a környéken, tuti megérzi.". Zavartalanul a kijárat felé vettem az irányt és szép komótosan leléptem. A korábban említett lány barátom másnap hívott telefonon hogy miért viselkedtem ilyen tetű módon, és szégyellhetem magam, mivel összetörtem a lány szívét múlt éjjel.
Persze a haverjaim tegnap a kocsmában egyesével meghívtak egy-egy sörre :D
Most hol az igazság?
LOL! A legnagyobb király vagy! :-)
Nemtom, nekem lett-e vna ilyen lélekjelenlétem, és megléptem-e volna ezt a dolgot, meg csak a leírásra hagyatkozhatom, és nem láttam, hogy a csaj mennyire volt komoly a szövegével, és bicskanyitogató a modora, de van az a szitu, amiben lehet így egyenlíteni. Ha meg tényleg olyan minősíthetetlen a csaj, akkor viszont már kérdéses lehet a randi indokoltsága is, és azt a szívet te nem törted össze, mert kemény mint a kő.
Az meg, hogy nem való neked barátnő, nem igaz, mert kb. nekem is hasonló stílusom van, meg 10 éve fix nőm, akivel együtt élek, és jól megvagyunk, csak olyan partner kell hozzá, és tudni kell a határokat betartani. Az adok-kapok is lehet a törődés egy formája. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!