Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek egy 16 éves csajt, de hogy hívjam el randira?
Én 14 vok... Mindig is 1-2 évvel idősebb csajokkal jártam... Ők értettek meg, meg nem "nyavogtak" hülye módra mint a korombeliek. Szóval, őt tényleg szeretem úgy nagyon. Már viszonylag ismerjük egymást, de nem akarom kimossá tenni jelenlegi kapcsolatunkat esetleg a randikeresemre adott nemleges válaszával. Szerintetek milyen dumával hívjam el?
LEGYSZI VEGYETEK KOMOLyan!

Nekem azt javasolta valaki hogy hívjam fel azzal a figyelmét hogy parittyázzam le.(Nem működik XD)Na de komolyodjunk.Vagyis hát én :D .Van egy jó módszer.Fogj egy tokot.(nyithatót mint pl.:útlevél vagy valami hasonló.Van ugye egy tartója.Abba rakj egy tükröt.A végén elmondom miért (leírom) .Menj oda hozzá és mond neki hogy:
Te:Szi.Légyszi segítesz?Csak egy perc az egész.
Ő:Szia.Miről van szó? vagy valami hasonlót válaszol.
Te:Van egy lány aki tetszik nekem és hasonlít rád.
Ekkor előveszed (nem azt hanem a tokot amiben a tükör van :D ) és megkéred hogy nézze meg és hogy szerinte mit kéne neki mondjon.
Ekkor odaadod neki.Kinyitja és mit lát???Hát a tükröt (mármint saját magát csak a tükörben) .Ekkor általában elkezdenek nevetni egy kicsit.És ha azt mondja hogy akkor megy el veled valahova ha azt mondod hogy hegyező akkor azt mondod hegyező (persze biztos nem hegyezőt mond, de ha mégis akkor valami gáz van) .Ez ismerkedésnél jó nagyon.Ha jártok akkor kevésbé működik. :D
Remélem segítettem, és a parittyás módszer tényleg nem működik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!