Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mi a véleményetek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek ha egy srácnak van szemöldök pirszing-je?

Figyelt kérdés

Akarok egy olyat (semmi mást, csak az tetszik), de anyámék szerint búzás, és kiverték a balhét is miatta... Sztetek keményebb kisugárzást ad az illetőnek vagy undorító, esetleg közömbös nektek?

F18 (főleg tizenévesek válasza érdekel)

2012. júl. 26. 11:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

sexy... :$

17/L.

2012. júl. 26. 13:43
 12/21 anonim ***** válasza:
sztem gáz és ronda 21L
2012. júl. 26. 19:12
 13/21 anonim válasza:

szerintem nagyon szexi ha egy pasinak olyan van. természetesen a klasszikus nem az a rikító színekből álló. az már tényleg búzás..

17/L

2012. júl. 26. 22:06
 14/21 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy szegény melegek közül közel sem hord annyi szerintetek "búzás" dolgokat, mint ahány divatozó, hetero srác. :)

Mindegy, nem vitaindítónak szánom! Csak kicsit fura, hogy mindenre rá lehet fogni, mennyire az..

2012. júl. 26. 22:27
 15/21 A kérdező kommentje:

ilyen vegyes a vélemény, akkor inkább sz@rok rá :/

úgyis a jobb kislány fajtából akarok vkit bevonzani szal...

Mondjuk nekem is bejönne magamon de mind1 anyámék úgysem engedik... "kitépem ha meglátom hogy abba jössz haza"

2012. júl. 26. 23:42
 16/21 anonim ***** válasza:
Hű... Te aztá egy gerinces lény vagy fiam.
2012. júl. 27. 00:15
 17/21 A kérdező kommentje:
akárhogy ordibálhatok anyámmmal makacs mint az öszvér és ez még enyhe kifejezés..... rohadtul enyhe
2012. júl. 27. 00:52
 18/21 anonim válasza:

Szerintem az, hogy milyen (b*zis, vagy nem)függ az öltözködésedtől is. Szal a pc-magában nem b*zis, vagy nem leszel tőle keményebb.

De nekem személy szerint semleges. (lehet azért, mert én imádom a pc-ket:))

16/L

2012. júl. 27. 09:41
 19/21 anonim válasza:
szerintem nagyon sokat tud dobni egy pasi kinézetén. én imádom :))
2012. júl. 27. 10:16
 20/21 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik pasin a szemöldökpiercing. De ne a mi véleményünkre legyél kíváncsi, ha tetszik csináltasd meg! :)

Persze otthon azért nem kell emiatt háborút robbantani, de azért ha saját kereseted van (!) akkor 18 évesen már azt veszel belőle amit akarsz. Szüleid pénzéből ne, ha ennyire ellenzik!

Nem búzás, ahhoz azért több kell, hogy valakire azt mondjuk hogy langyi.

Igaz, nem tizenéves vagyok, de ismerős a dilemma. Engem a kolléganőim b*szogatnak a piercingek miatt.

25/N

2012. júl. 27. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!