Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Akad itt Pesten vagy környékén élő 15 éves lány?
Figyelt kérdés
Nem könnyű manapság normális, helyes lányt találni.
Szívesen megismerkednék valakivel. :| :)
2012. júl. 26. 01:45
11/23 A kérdező kommentje:
2. kommentelő vagy? :D
2012. júl. 26. 02:04
12/23 anonim válasza:
De vannak pest környékiek és normálisak is.. csak azok nem hinném hogy itt ismerkednek.
13/23 anonim válasza:
Igen én vagyok harmadik meg tizedik:P
14/23 A kérdező kommentje:
Akkor már írtam :D
2012. júl. 26. 02:08
15/23 anonim válasza:
"Nem könnyű manapság normális, helyes lányt találni."
Elképesztően nagyok az elvárásaid.Ne csodálkozz ha nem találsz ilyen lányt!
16/23 anonim válasza:
Itt most nem arról van szó, hogy nincsenek szép lányok!!
Hanem jellemre rendesek és szépek, na meg még egyben szinglik is, na az ilyenek ritkák nagyon!
17/23 anonim válasza:
Nincs, kihaltak. :S
De már mindegy, itt az apokalipszis!
18/23 anonim válasza:
Ha a 15 éves páwa tinip.csa az ideálod, nem csodálom, hogy nem találsz egy "rendes" lányt.
19/23 A kérdező kommentje:
A "normális, helyes lány" az a páva p*csa?
2012. júl. 26. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!