Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondolnátok, tennétek egy ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Csendes nő vagyok, és az ismerkedés kezdeti szakaszán nem küldöm folyamatosan a jelzéseket, ha tetszik a férfi. (Ha nem tetszik, akkor egy átlag beszélgetés, kedvesen mosolygok, stb.) Ha tetszik, lesütöm a szemem, kerülöm a tekintetét, fél szavas válaszokat adok, pedig tisztában vagyok azzal, ezt pont akkor kellene tennem, ha valaki nem tetszik. Fordítva üzemelek, vagy mi? (Elméleti kérdés)2012. júl. 21. 21:32
11/14 anonim válasza:
Persze, hogy nehéz, de nem lehetetlen. Te mit gondolsz, mi lehet az oka annak, hogy ennyire görcsölsz? Voltak esetleg kudarcaid? Vagy nincs önbizalmad? Amúgy meg ha valaki meg akar változni, az már jó pont, és biztos, hogy akadna valaki, aki támogatna téged ebben. Nincs még veszve semmi, csak hát 26 éves vagy, egyre jobban fogsz görcsölni amiatt, hogy nem megy neked ez az egész, így viszont egyre kevésbé fogod vonzani a férfiakat. Nincs veled semmi baj, csak azt kellene kiderítened, hogy miért félsz túlságosan is a fiúktól (legalábbis az elején), és hogy miért taszítod el a kommunikációddal őket.
12/14 A kérdező kommentje:
Nőként könnyebb helyzetben vagyok, ez igaz, mert én nem vagyok kezdeményező. De első randin nekem az érintés nem menne.
Aktuálisan nem tartok ismerkedős fázisban (szakítás miatt), csak később ezzel gondom lehet, a korábbi tapasztalatimból kiindulva.
Az az érdekes, hogy most nem félek attól, hogy ne találnék valakit. Fiatalabbnak is nézek ki. nem érzem, hogy el lennék késve, bár lehet, hogy kellene.
2012. júl. 21. 22:41
13/14 anonim válasza:
Az érintést csak példaként mondtam, habár első randin egy kézfogás, vagy átkarolás még beleférne.
Mik voltak a korábbi rossz tapasztalataid? Ha az előző kapcsolatod hosszabb volt, akkor most már érettebb férfiakkal fogsz randizni, akik maguktól is tudják majd mit kell tenniük, szóval felesleges előre aggódnod.
Elkésve pedig nem vagy.
14/14 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy elriasztom a férfiakat, mert esetleg azt gondolják, hogy fenn hordom az orrom. Pedig nem, ha később megismernek, nem ezt gondolják rólam. Épp ellenkezőleg.Csak a viselkedésem így is lecsapódhat.
2012. júl. 21. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!