Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, hogy viselkedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, hogy viselkedtek akkor, ha vki flörtölni akar veletek, de az illető nem szimpi?

Figyelt kérdés
Fapofával mondjátok,hogy köszönöm meg hasonlók? Mert,ha szimpi akkor mosolyogtok,és lehet érezni,hogy szimpi,de mi van hanem az?

2012. júl. 21. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Lereagálom, vagy nem foglalkozom vele. És észre fogja venni magát előbb utóbb
2012. júl. 21. 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen visszajeleznék neki, hogy vegye a lapot feleslegesen strapálja magát. Ezt lehet szavakkal de néha elég pár arckifejezés is. Ha ezek után is tovább nyomul, akkor mindenképpen mondanék - ha nem is társaságban - de egy pár szót neki.
2012. júl. 21. 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen,fapofával válaszolgatok neki,és próbálom lezárni a beszélgetést,vagy inkább rá se nézni,hátha észreveszi,hogy nem kölcsönös az érdeklődés.

Én pl tegnap voltam házibuliban. Volt ott egy srác,aki egész este rám volt tapadva. Próbáltam finoman lekoptatni,szóval fapofával ülni,és csak néha ránézni,még ha folyamatosan is dumált hozzám. Hát sajnos nem vette a jeleket,de szerencsére egy srác megmentett,elkezdett velem beszélgetni. Ő rendkívül szimpatikus volt,még most is mosolygok,ha rá gondolok.:) És mikor vele beszélgettem,akkor szinte folyamatosan mosolyogtam,poénkodtam vele,stb.

Persze van olyan is, aki alapból komoly,szóval fapofa. Ebben az esetben onnan lehet észrevenni,hogy semmit nem akar tőled,hogy ha kérdezel tőle valamit,csak egyszavas válaszai vannak,nem látszik rajta,hogy élvezné a beszélgetést.

2012. júl. 21. 17:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem meg nincs igazad. Az hogy valaki mosolyog, sok mindent jelenthet. Jó kedve van, örül neki, hogy tetszik valakinek, most akkor miért hazudjon? Attól még, hogy a fiú nem tetszik neki, örülhet a bóknak. Én igenis mosolygok ha úgy érzem magam, de többet nem nagyon foglalkozok az illetővel.
2012. júl. 21. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Én mindenkire mosolygok, aki hozzám kedvesen szól. Ettől még nem tetszik mindenki. Ha meghív valamire, vagy próbálkozik valami következő lépéssel, és nem tetszik, akkor visszautasítom.
2012. júl. 21. 19:16
 6/6 anonim válasza:
Ha szimpi jelzem felé mosolygok tartom a szemkontaktust stb. Ha NEM akkor ha kérdez vmit pl valószinü hogy csak 1szavas válaszokat fog kapni, a mosolygás is felejtős, nem nagyon néznék rá/a szemébe és ha nagyon gáz próbálom minél előbb lekoptatni, de nem durván.
2012. júl. 21. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!