Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan érjem el, hogy elhívjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy elhívjon valamerre?

Figyelt kérdés
Tehát nyári munkán voltam és holnap megyek utoljára. Van ott egy fiú, nagyon bejön, és szerintem én is neki. Többször sétáltunk már, és ebédeltünk együtt. (ott a munkahelyen) Viszont Ő ott dolgozik rendesen. Nem tudom mit tegyek holnap csak mosolyogjak rá? Vagy mondjam neki hogy remélem még találkozunk? Úgy érzem ha nem teszek semmit az hiba lenne, viszont eléggé félénk vagyok :/ 17L
2012. júl. 19. 15:24
 1/4 mizuzizu92 ***** válasza:
Hát ha úgy érzed hogy ha nem teszel semmit hiba lenne , akkor megválaszoltad a kérdésedet .
2012. júl. 19. 15:27
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, csak nem tudom mit tegyek :S ez a baj....
2012. júl. 19. 15:29
 3/4 anonim válasza:
Szóval ha úgy érzed te is bejössz neki akkor megkérdezheted te is hogy mondjuk "Nincs kedved taálkozni még valamikor a nyáron?" vagy ha azt szeretnéd hogy ő hívjon el akkor meg mond neki mondjuk hogy nagyon jól érzed magad vele kedves vagy,vicces vagy stb. mosolyogj rá és köszönj neki olyan halkan (de azért úgy hogy hallja)és aranyosan érezztessd vele hogy bejössz neki. :)
2012. júl. 19. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:
mond neki h remélem talizunk és fognak hiányozni a kozos ebédek,séták
2012. júl. 19. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!