Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha most elmegyek westendbe akkor van esélye hogy összejövök egy 15,16,17 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 09:36
2/8 AvernusTriad válasza:
Attól függ hogy nézel ki, milyen a dumád, mit akarsz tőlük (szex vagy komoly), és még egy seregnyi dologtól.
De szerintem kicsit később lesznek plázákban, még korai.
3/8 A kérdező kommentje:
4000el,kb mikor vannak sokan a westendbe a 16,17 éves lányok,leszolitsam őket vagy mit csináljak?am 22 éves vagyok
2012. júl. 16. 10:01
4/8 anonim válasza:
Hát, ha így állsz a dologhoz, akkor vigyél több pénzt magaddal...
Egyébként menne pénz nélkül is...
5/8 anonim válasza:
Épp szombaton kacagtunk jókat egy csaj ismerőssel, hogy mennyire lefárasztotta egy idióta aki egy plázába akarta felszedni :D szóval erről ennyi a véleményem :) menj inkább szórakozóhelyre, ott legalább látod ki van egyedül és ha ő is néz téged talán még be is jössz neki :) 22/F
7/8 anonim válasza:
Hát én inkább csak szivatni szoktam csajokat, masra se a plazak se mas nem jo..
8/8 Pretty_Fighter válasza:
Azért nem kéne elijeszteni pl a plázában leszólítástól..(5ös válaszoló miatt írtam)
Az a fiú,aki leszólította azt a csajt,lehet hogy tényleg valami hülye alak volt..vagy a csaj egy hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!