Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mennyire szánalmas, lehet-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire szánalmas, lehet-e így már barátnőm végre? Hol találhatnék olyan lányt, aki hasonló gondolkodású, mint én és szeretne már barátot?

Figyelt kérdés

Rájöttem, hogy a külső igényeimet le kell adni és most már számomra nem vonzó lányokkal is el tudnék képzelni egy kapcsolatot. Lehet testileg sosem fognk vonzani, de legalább végre lesz nekem is práom, akivel szeretjük egymást.

HIába mondták lányok,hogy helyes, jóképű vagyok, mégsem kellettem egy lánynak sem, akinél próbálkoztam eddig és bizonyára azért, mert ők túl szépek voltak és jobbak hozzám képest.

2012. júl. 15. 01:48
1 2 3
 11/22 Heiszenberger Márta válasza:

Nem megbántani akarlak,de ritka kevés az a nő,akinek egy nyafogó senkinek se vagyok elég jó típusú férfi kellene.

Ha szeretnéd és becsülnéd magad férfiként,akkor lenne nő,aki ugyanezt tenné.

2012. júl. 15. 12:46
 12/22 A kérdező kommentje:
Heiszenberger Márta, hát pont ezért nem tudom már becsülni magam, mert a lányok nem rajonganak körbe. Ha egy lányt körberajonganak a fiúk, még szép, hogy jó kedve van és van önbecsülése. Egy lánynak sokkkal könnyebb manapság.
2012. júl. 15. 14:24
 13/22 anonim ***** válasza:
a kérdezővel egyet tudok érteni
2012. júl. 15. 15:15
 14/22 Heiszenberger Márta válasza:

De egy férfit nem ok nélkül rajongják körbe a nők.

Azért kőkeményen tenni kell.

Ha kapsz egy pofont felállsz!Ha behúznak ököllel felállsz,ha utána még tökön is rúgnak felállsz.

ÉS NEM PEDIG NYAFOGSZ.

Le merem írni,hogy minden nőnek (néhány eszementet leszámítva) az kell,hogy FEL TUDJON NÉZNI A PÁRJÁRA.

Nem kell,hogy te legyél Brad Pitt.

Az se,hogy Carlos Slim vagy Fábry Sándor.(pofi,pénz és duma)

De a nem vagyok elég jó dumával soha nem is leszel jó.

Ez teljesen kiül az arcodra,beleivódik minden gondolatodba és szavadba.

A nők pedig talán azért nem olyan hülyék,mint ahogy te azt elképzeled.Együtt vagyok vele,had örüljön,úgyse jön rá,hogy nem érzem,amit kellene?

Ha be is jön,amit szeretnél akkor meg majd el fogsz kezdeni azon agyalni,hogy ezt most tényleg így át lehet verni?Nem is szép,nem is értelmes?Őt se fogod becsülni,magad pedig még kevésbé.

És abba,hogy egy nőnek ismerkedni a mai világban mennyire jobb és könnyebb én lennék biztos.

2012. júl. 15. 16:07
 15/22 Heiszenberger Márta válasza:
NEM LENNÉK BIZTOS akart lenni
2012. júl. 15. 16:08
 16/22 A kérdező kommentje:
De most miért ennyire túlkomplilálni? Attól, hogy nem vagyok egy bunkó, középponti ember, hanem inkább a visszahúzódó, gátlásos kategória, egy lány mellett én is normális tudok lenni, csak a sok tömeg zavar ennyi. Emiatt csak a nagydumás, bunkó meg beszólogatós ostoba srácok a menők, vagy ezek a kiöltözött páwák.
2012. júl. 15. 16:35
 17/22 anonim ***** válasza:
nos,én azt gondolom,hogy könnyű mondani,hogy állj fel a padlóról,megtenni a 10.,20.,100. után nehéz
2012. júl. 15. 17:37
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szánalmas, de túl sok értelme nincs az elméletednek. Legalábbis én nem tudom elképzelni, hogy valaki olyannal legyek együtt hosszabb távon, aki testileg egyáltalán nem vonz - és ezt most egyáltalán nem a szexre értem, mivel olyan téren teljes mértékben tapasztalatlan vagyok. Talán tényleg egyszerűbb lenne társkeresőkön próbálkoznod, lehet hogy abból a több száz emberből valaki teljesen megfelel majd a számodra. Remélem sikerrel jársz így vagy úgy!:) Amúgy szörnyű, hogy hogy ki van éhezve mindenki a szeretetre/szerelemre és mégis rengetegen vannak egyedül. Velem együtt. :)
2012. júl. 15. 22:58
 19/22 A kérdező kommentje:

ma 22:58

Na, ne viccelj már! A társkeresőkön próbálkozom már 4 éves. Több a fiú, mint a lány, a fent lévő lányok nagy része már talált párt, a másik része már nem is jár fel oda, szóval a leveleit sem olvassa el, ráadásul a maradék rész csúnya és egyben még jellemre sem normális.

Előbb találnék a gyakorikerdesek.hu-n lányt magamnak, mint a társkeresőkön. :D

2012. júl. 15. 23:12
 20/22 anonim ***** válasza:

22:58-as vagyok.

Talán van valami abban, amit mondasz. Én ugyan még nagyon fiatal vagyok, mégis felregisztráltam egy pár hónapja egy társkeresőre, próba szerencse alapon, mivel hozzád hasonlóan igazán vágyom már valakire, aki hasonlóan gondolkodik mint én, szeretetre, arra hogy valakit szerethessek; ám valami szörnyű, milyen emberek voltak képesek írni nekem. Volt hogy a negyvenes korosztály célzott meg magának, rengetegen vannak, akik tele helyesírási hibával írnak semmi mondanivalóval levelet - az ilyet még jó hogy figyelmen kívül hagyom. Lehet rossz helyen keresgélsz, vagy túl görcsösen vágysz már valakire.

Amúgy ha már így fellelkesedtél, keresgélj itt, talán könnyebb leszűrni a normális 'egyedeket'! :D

2012. júl. 15. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!